Κύπελλο Ελλάδας

Νικολογιάννης: «Τα τετ-α-τετ του Τερίμ και ο αντικαταστάτης του Πέρεθ στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού»

Ο Τάσος Νικολογιάννης μεταφέροντας το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, στάθηκε στην προσπάθεια του Τερίμ να «ντοπάρει» τους παίκτες, ενώ παρέθεσε και τα δεδομένα για τον αντικαταστάτη του Πέρεθ.

Στην ψυχολογική προετοιμασία του Παναθηναϊκού η οποία γίνεται μέσω συζητήσεων του Φατίχ Τερίμ με τους παίκτες ενόψει της ρεβάνς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο Τάσος Νικολογιάννης μεταφέροντας το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού».

Ο ρεπόρτερ του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τόνισε ότι ο Τούρκος προπονητής, έχει τετ-α-τετ με συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, στους οποίους θέλει να τονώσει ακόμη περισσότερο το ηθικό, ενώ ξεκαθάρισε ότι το 2-2 με τη Λαμία για το πρωτάθλημα αποτελεί παρελθόν στο μυαλό όλων.

«Ο Τερίμ ξέρει ότι στο ματς αυτό παίζεται ένας τίτλος και είναι "μισή χρονιά". Ξέρουν στον Παναθηναϊκό ότι ήταν μεγάλη η γκέλα με τη Λαμία, αλλά κοιτούν μπροστά. Θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση. Θέλει να σπάσει μια αρνητική παράδοση κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός. Θα δώσει ώθηση η πρόκριση αν την πάρει.

Μιλάει με τους παίκτες για να τους αποβάλλει την ισοπαλία με τη Λαμία. Έχει τετ-α-τετ με συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Είναι της ψυχολογίας προπονητής. Δεν τους φωνάζει ποτέ.»


Τέλος αναφορικά με την ενδεκάδα μίλησε για τις σκέψεις του Τούρκου προπονητή για το κέντρο και τον αντικαταστάτη του τιμωρημένου Ρούμπεν Πέρεθ: «Μεγάλο πρόβλημα η απουσία του Ρούμπεν. Τα ενδεχόμενα για την ενδεκάδα είναι είτε να πάει ο Αράο στα χαφ, που δεν το βλέπω, είτε να παίξει "εξάρι" ο Κώτσιρας, ή να μπει ο Ζέκα βασικός. Απολύτως καλά ο Ιωαννίδης, απόφαση Τερίμ για το αν θα χρησιμοποιηθεί.».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x