Κύπελλο Ελλάδας

Αθανασίου: «Διακυβεύονται πάρα πολλά απόψε - Όλα ανοιχτά για την κορυφή της επίθεσης»

Ακούστε τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού από τον Νίκο Αθανασίου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ενόψει της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ απόψε για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Παναθηναϊκός μετράει αντίστροφα για τη σπουδαία ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, απόψε (21/02, 19:00), στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Οι «πράσινοι» καλούνται να υπερασπιστούν τη νίκη τους με σκορ 1-0 στην Τούμπα, προκειμένου να τσεκάρουν το εισιτήριο για τον τελικό της 18ης Μαΐου.

Μεταφέροντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» του «τριφυλλιού», ο Νίκος Αθανασίου εξήγησε γιατί απόψε «διακυβεύονται πάρα πολλά και για τις δύο ομάδες» και τόνισε για τα πλάνα του Φατίχ Τερίμ: «Όπως είναι η προπονητική του ιδιοσυγκρασία, δεν τον έχω να παίξει, για να περιμένει τον αντίπαλο. Χωρίς να πάρει, φυσικά, τα τρομερά και φοβερά ρίσκα».

Και πρόσθεσε αναφορικά με την 11άδα: «Αράο και Γεντβάι δεν θα κουνηθούν από το κέντρο της άμυνας. Ο Μλαντένοβιτς θα είναι αριστερά. Δεξιά μένει να δούμε τι θα γίνει. Αν παίξει ο Κώτσιρας εκεί, γίνονται πιο απλά τα πράγματα. Ζέκα, Βιλένα Μπερνάρ στα χαφ, Παλάσιος, Μαντσίνι στα ''φτερά'' και όλα ανοιχτά στην κορυφή. Δίνω 60% πιθανότητες στον Σπόραρ να ξεκινήσει, 30% στον Γερεμέγεφ και 10% στον Ιωαννίδη, ο οποίος θέλει πάρα πολύ να παίξει. Τώρα, αν πάει στο ''6'' ο Κώτσιρας, θα παίξει ο Βαγιαννίδης δεξιά και θα μείνει ο Ζέκα εκτός».

Σημείωσε, φυσικά, ότι αν υπάρξει, τελικά, μείωση της ποινή για τον Τάσο Μπακασέτα -όπως και έγινε- ο αρχηγός της Εθνικής θα ξεκινήσει!

Ακούστε το ρεπορτάζ του Τάσου Νικολογιάννη:




απόψε
Ψυχολογία, ουσία
Το 2ο καλύτερο ευρωπαϊκό εισιτήριο
Όπως

Πιστεύω ότι θα παρουσιάσει ΠΑΟ

Έλλειψη σεβασμού

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x