Για την προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του τελικού Κυπέλλου με τον Άρη, τα «θέλω» του Χρήστου Κόντη, αλλά και το θέμα προπονητή μίλησε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Για την προετοιμασία ενόψει Άρη: «Το καλό νέο είναι ότι δεν υπάρχει τραυματίας. Όλοι είναι στη διάθεση του Κόντη. Πιστεύω θα είναι μια δύσκολη εξίσωση η 20άδα, γιατί θα πρέπει να έχει και 2 παίκτες από τους Νέους. Στην τελική 20άδα θα υπάρχουν απουσίες παικτών. Η ουσία είναι ότι τη λειτουργία προπόνησης των τελευταίων ημερών, την είχαν συνηθίσει οι παίκτες το προηγούμενο διάστημα. Το θέμα είναι να έρθει το αποτέλεσμα για την Ευρώπη και τον τίτλο. Η μόνη σκέψη όλων στον Παναθηναϊκό είναι να πάρουν το Κύπελλο».

Για την πιθανή ενδεκάδα: «Αναφορικά με την ενδεκάδα, το μόνο που παίζεται είναι η θέση του φορ. Ο Ιωαννίδης είναι μια χαρά και θέλει να παίξει. Αν κριθεί ότι του λείπει ο ρυθμός, τότε θα παίξει ο Γερεμέγεφ. Πιθανότατα οι υπόλοιποι θα είναι οι ίδιοι με τον Ολυμπιακό. Ο Κόντης ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από τα 60 πρώτα λεπτά στο ντέρμπι. Ηταν πολύ καλή η εικόνα, αλλά δεν ήταν αποτελεσματικός. Στη συνέχεια έπεσε η απόδοση. Με οδηγό αυτά τα 60 λεπτά θα πάει στον τελικό με στόχο να γίνει σωστή διαχείριση και να κλείσει και καλά το παιχνίδι. Για να πάρει τη νίκη και το Κύπελλο. Να τελειώσει μια σεζόν, που είχε πολλές διακυμάνσεις με ανακούφιση και ηρεμία. Στη συνέχεια θα δούμε τι θα γίνει με το θέμα προπονητή».

Για το θέμα προπονητή: «Έχει γίνει προεργασία. Ο Παναθηναϊκός δεν περιμένει να ξεκινήσει από Δευτέρα. Έχουν ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις, αλλά οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x