Κύπελλο Ελλάδας

Απίστευτο: Τρεις προκρίσεις στα πέναλτι φέτος με τρεις διαφορετικούς τερματοφύλακες για Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε για τρίτη φορά φέτος στα πέναλτι έχοντας τρεις διαφορετικούς τερματοφύλακες στην εστία.

Σε ομάδα που δεν χάνει με τίποτα και με… κανέναν τερματοφύλακα στα πέναλτι εξελίσσεται ο φετινός Παναθηναϊκός. Η πρόκριση επί του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Betsson, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπαρτολομιέι Ντραγκόφσκι που απέκρουσε τρεις εκτελέσεις, ήταν η τρίτη φετινή στη «ρώσικη ρουλέτα».

Είχαν προηγηθεί άλλες δύο και μάλιστα με διαφορετικούς τερματοφύλακες. Στις 15 Αυγούστου οι «πράσινοι» πέταξαν εκτός στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League τη Μαρσέιγ μέσα στο «Βελοντρόμ» με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι να αποκρούει το τέταρτο πέναλτι των γηπεδούχων, από τον Ματέο Γκεντουζί.

Στις 17 Ιανουαρίου, στα προημιτελικά του Κυπέλλου Betsson, ο Παναθηναϊκός είχε πάρει την πρόκριση στο «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι στον Ολυμπιακό με τον Γιούρι Λοντίγκιν να νικά στο πέμπτο πέναλτι (που αν ήταν εύστοχο θα σήμαινε… αποκλεισμό) τον Ζοάο Καρβάλιο και τον Μαντί Καμαρά να αστοχεί στο όγδοο.


Ο Μπαρτολομιέι Ντραγκόφσκι, πάντως, τους ξεπέρασε... όλους αποκρούοντας τρεις εκτελέσεις που αν ήταν εύστοχες θα έστελναν τον ΠΑΟΚ στον τελικό Κυπέλλου Betsson.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x