Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Τελείωσε τα ψέματα για Μελισσανίδη-Μάνταλο ο Πογέτ - Με άλλο σχήμα στην Τούμπα η ΑΕΚ»

Στους «μύθους» που διέλυσε ο Γκουστάβο Πογέτ με τις δηλώσεις για Μελισσανίδη-Μάνταλο, αλλά και στη διαφορετική ΑΕΚ που θα εμφανιστεί στην Τούμπα αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Για τα ενδιαφέροντα συμπεράσματα που προέκυψαν από τις δηλώσεις του Γκουστάβο Πογέτ και τις αλλαγές που θα έχει η ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Συζητώντας με τους Βάιο Τσούτσικα-Τάσο Νικολογιάννη, σημείωσε ότι ο Ουρουγουανός διέλυσε τα ψέματα που κυκλοφορούσαν από τότε που έφυγε (ότι δηλαδή αποχώρησε επειδή ο Μελισσανίδης δεν του έδωσε μπάτζετ και ότι ο Μάνταλος «τον έφαγε» επειδή τον έβαζε εσωτερικό χαφ).

Όσο για τον προσεχή ημιτελικό Κυπέλλου, μετέφερε ότι υπάρχουν έντονες σκέψεις στο τεχνικό επιτελείο για αλλαγές, τόσο στη διάταξη, όσο και στα πρόσωπα της ενδεκάδας.

Αφού τόνισε λοιπόν ότι το κρούσμα που προέκυψε τη Δευτέρα αφορά βασικό παίκτη, εκτίμησε ότι η «Ένωση» θα εμφανιστεί με 4-3-3, στο οποίο ο Χατζισαφί μπορεί να βρίσκεται στην τριάδα των χαφ, ο Άμραμπατ στην κορυφή και οι Τσούμπερ-Γκαρσία στα άκρα.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x