Κύπελλο Ελλάδας

Ο προπονητής της εξέδρας: Ο αφελής λυτρωτής και τα… ηλίθια γκολ

Δείτε τι κράτησε από τη νίκη-πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΛ ο προπονητής της εξέδρας.

Με πολύ άγχος ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε 3-1 της ψυχωμένης ΑΕΛ και πέρασε τελικά πέρασε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Άκπομ, που μπήκε στο 77’ και πρόλαβε να σκοράρει δύο φορές και να... αποβληθεί!

Δείτε παρακάτω τι κράτησε από την αναμέτρηση της Τούμπας ο προπονητής της εξέδρας...

Άκπομ, λυτρωτής και... αφελής: Για τρίτο συνεχόμενο ματς βρήκε δίχτυα ο Άγγλος επιθετικός, που μέσα σε ένα πεντάλεπτο μετά την είσοδό του στον αγώνα έκανε το 2-1 και κλείδωσε τη νίκη με τρομερό γκολ στις καθυστερήσεις. Ωστόσο, στιγμάτισε την εμφάνισή του με τη... χαζή του αποβολή, καθώς έβγαλε τη φανέλα του ενώ είχε ήδη κίτρινη κάρτα, με αποτέλεσμα να αποβληθεί!



Τα... ηλίθια γκολ επέστρεψαν: Με εξαίρεση μία φάση του Γλυνού και ακόμα μία του Όγκμποε, η ΑΕΛ δεν είχε πολλές επιθετικές ενέργειες στον αγώνα. Μέχρι που στο 60’, μία... στραβοκλοτσιά του Κολομπίνο εξελίχθηκε σε ασίστ, καθώς η άμυνα ξέχασε τον Όγκμποε και ο Ζίβκοβιτς βγήκε άσχημα, με αποτέλεσμα να έρθει η ισοφάριση. Δικαίως έκανε λόγο για «ηλίθια γκολ» μετά το ματς ο Λουτσέσκου, που είδε εκ νέου την εστία της ομάδας του.



Επίδοση διετίας: Για πρώτη φορά μετά από σχεδόν δύο χρόνια, ο ΠΑΟΚ μέτρησε πέντε συνεχόμενες νίκες (σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη). Οι Θεσσαλονικείς επιβλήθηκαν κατά σειρά των Λίνκολν, Λαμίας, ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρας Τρίπολης και εσχάτως ΑΕΛ, κάτι που είχαν κάνει ξανά μεταξύ 7 και 27 Ιανουαρίου 2020. Τότε είχαν φτάσει τα έξι σερί «τρίποντα», με ΟΦΗ (2), ΑΕΚ, Αστέρα, Λαμία και Βόλο.

Κίνδυνος-θάνατος ο Όγκμποε: Μετά από 3,5 χρόνια στην Σκωτία με τη Χάμιλτον, ο νιγηριανής καταγωγής Έλληνας επιθετικός επαναπατρίστηκε και στο ματς της Τούμπας προβλημάτισε πολύ τους αμυντικούς του ΠΑΟΚ. Μία το τετ α τετ που έβγαλε ο Ζίβκοβιτς, μία το γκολ, μία το δοκάρι, είχαν μπόλικη δουλειά οι Θεσσαλονικείς και αν είχε πάει λίγο πιο κάτω η μπάλα στη φάση του 68’, ίσως η κουβέντα να ήταν τώρα διαφορετική.

Ο τίμιος Σουλούκος: Μπήκε στη βασική ενδεκάδα της ΑΕΛ από σπόντα, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στην προθέρμανση ο Θεοδωρόπουλος. Ο 22χρονος τερματοφύλακας είχε πάρα πολλή δουλειά και ενώ θα μπορούσε να αντιδράσει λίγο καλύτερα στο 1-0, είχε έξι σημαντικές επεμβάσεις στο δεύτερο μέρος, δείχνοντας καλά στοιχεία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x