Κύπελλο Ελλάδας

Πρόβλημα με Μιτρίτσα στον ΠΑΟΚ, εκτός αποστολής με ΑΕΛ

Χωρίς τον Μιτρίτσα, λόγω ενοχλήσεων στη βουβωνική χώρα, τον ανέτοιμο Αουγκούστο και τους τραυματίες Βιεϊρίνια-Κρέσπο, θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ την ΑΕΛ αύριο στο Κύπελλο.

Σε ρυθμούς Κυπέλλου στράφηκε ήδη ο ΠΑΟΚ, που προπονήθηκε σήμερα (30/11) στη Νέα Μεσημβρία με το πρόγραμμα να είναι αφιερωμένο στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης με την ΑΕΛ τόσο σε επίπεδο ανασταλτικής λειτουργίας όσο και στο δημιουργικό κομμάτι.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια λόγω των ενοχλήσεων στην ποδοκνημική συνέχισε ατομικό πρόγραμμα όπως κι ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο που έχει πρόβλημα στο δικέφαλο από το ματς με τη Σλόβαν.

Εκτός είναι κι ο Ντόουγκλας Αουγκούστο, ο οποίος επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς, ωστόσο είναι ακόμα ανέτοιμος.

Το νέο πρόβλημα στον «δικέφαλο του Βορρά» αφορά στον Αλεξάντρου Μιτρίτσα που μετά το παιχνίδι με τον Άρη είχε ενοχλήσεις στον δεξί προσαγωγό.

O Ρουμάνος άσος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία δεν είχε κάποιο εύρημα, ωστόσο θ’ ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης στη βουβωνική χώρα και θα επαναξιολογηθεί τις επόμενες μέρες.

Στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου τέθηκαν οι: Ζ.Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Τέιλορ, Λύρατζης, Ίνγκασον, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Εσίτι, Κούρτιτς, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Άκπομ και Κούτσιας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x