Κύπελλο Ελλάδας

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες που… απαγορεύεται να παίξουν - Αναγκαστικά με 4-4-2 με ΑΕΛ»

Για ποδοσφαιρική κρίση έκανε λόγο ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, μεταφέροντας στον bwinΣΠΟΡ FM τα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» του ΠΑΟΚ ενόψει της αναμέτρησης στη Λάρισα με την ΑΕΛ για το Κύπελλο.

Τα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» του ΠΑΟΚ ενόψει της αναμέτρησης στη Λάρισα (21:30) με την ΑΕΛ για το Κύπελλο Ελλάδας μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Ο ρεπόρτερ του «δικεφάλου του Βορρά» τόνισε πως η ομάδα βιώνει μια ποδοσφαιρική κρίση, μετά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα, ενώ ο Ραζβάν Λουτσέσκου έπαιζε… σταυρόλεξο, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, για την αποστολή χθες (30/11), καθώς υπάρχουν πάρα πολλά προβλήματα!

Πέρα από τους τραυματίες, για παράδειγμα, ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες, σημείωσε, που απαγορεύεται να αγωνιστούν ή τουλάχιστον να ξεκινήσουν κόντρα στους «βυσσινί», καθώς κινδυνεύουν να «σκάσουν», οι Μπίσεσβαρ, Ζίβκοβιτς και Κούρτιτς!

Από εκεί και πέρα, ο Λουτσέσκου είχε, έστω, την πολυτέλεια να αφήσει εκτός, για να ξεκουράσει, τους Βαρέλα-Πασχαλάκη, αλλά από την άλλη δεν έχει βρεθεί λύση -εδώ και καιρό- με τον Βιεϊρίνια, που μετά την αποθεραπεία του συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στον αστράγαλο.

Με βάση τα παραπάνω, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είναι αναγκασμένος, ουσιαστικά, να παίξει με 4-4-2 κόντρα στην ΑΕΛ!

Ο Ζίβκοβιτς, λοιπόν, αναμένεται να καθίσει κάτω από τα γκολπόστ και από εκεί και πέρα ο Ίνγκασον θα ξεκινήσει για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του τον Απρίλιο στην 11άδα της πρώτης ομάδας, με τον Μιχάι στο πλάι του, και ο Λύρατζης θα είναι στο δεξί άκρο της άμυνας. Στο αριστερό, ο Ροντρίγκο ήταν να ξεκινήσει, αλλά αποχώρησε από την προπόνηση, και όπως τόνισε ο Τσορμπατζόγλου πάει για Τέιλορ ή Μιχαηλίδη, ο Εσίτι θα είναι στα χαφ, ίσως ο Σβαμπ και για πρώτη φορά θα παίξει με δύο φορ ο ΠΑΟΚ, όχι, όμως, από συνειδητή επιλογή, αλλά επειδή δεν υπάρχουν λύσεις! Σφιντέρσκι και Άκπομ θα είναι, επομένως, στην κορυφή, με Μουργκ και Ελ Καντουρί στα «φτερά».

Τέλος, ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου σχολίασε και την πιθανή μεγάλη τιμωρία του ΠΑΟΚ μετά τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Άρη.

Ακούστε αναλυτικά το ρεπορτάζ του:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x