Κύπελλο Ελλάδας

Οι τρεις… άχαστες ευκαιρίες του Κωνσταντέλια για να ανοίξει το σκορ για τον ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ απείλησε τρεις φορές με τον Κωνσταντέλια στο πρώτο ημίωρο, όμως ο νεαρός μεσοεπιθετικός δεν κατάφερε να νικήσει τον Κοσέλεφ, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες για το προβάδισμα.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε με ορμή στο παιχνίδι και μέσα στο πρώτο ημίωρο δημιούργησε τρεις τεράστιες στιγμές για να προηγηθεί, όλες με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Κωνσταντέλια, ο οποίος έφτασε πολύ κοντά στο γκολ αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Κοσέλεφ.

Η πρώτη μεγάλη στιγμή ήρθε στο 11', όταν ο Ζίβκοβιτς έκανε ιδανικό γύρισμα από τα δεξιά και ο Κωνσταντέλιας επιχείρησε σουτ στην κίνηση από κοντινή απόσταση, όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Στο 18', ο νεαρός μεσοεπιθετικός βγήκε ταχύτατα στην αντεπίθεση από τα αριστερά, «χόρεψε» τον Σταυρόπουλο και δοκίμασε το σουτ προς την απέναντι γωνία, με την μπάλα να φεύγει ξανά λίγο άουτ.

Η τρίτη και μεγαλύτερη ευκαιρία σημειώθηκε στο 27', όταν λάθος του Ατρομήτου στο build-up έφερε την μπάλα στα πόδια του Κωνσταντέλια μετά από κόντρα του Γερεμέγεφ. Ο παίκτης του ΠΑΟΚ βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Κοσέλεφ, όμως ο Μολδαβός τερματοφύλακας απέκρουσε και κράτησε το μηδέν.

Ο Κωνσταντέλιας ήταν ο απόλυτος δημιουργός κινδύνου για τον ΠΑΟΚ, όμως η τύχη και ο Κοσέλεφ του στέρησαν το γκολ που θα άνοιγε το σκορ.





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x