Τον προβληματισμό του για την εικόνα του Παναθηναϊκού στον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Νίκος Αθανασίου στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, μετά τον αποκλεισμό των «πράσινων» από τη συνέχεια του Κυπέλλου.
Όπως σχολίασε, το ζήτημα δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα, αλλά κυρίως η αγωνιστική παρουσία της ομάδας. Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το παιχνίδι χωρίς να δημιουργήσει κάποια ουσιαστική τελική προσπάθεια, αδυνατώντας να επιβάλει ρυθμό και να βγάλει αντίδραση σε ένα τόσο κρίσιμο ματς, όπως τόνισε ο ρεπόρτερ των «πρασίνων».
Μάλιστα, υπογράμμισε πως πρόκειται για το τέταρτο ντέρμπι το τελευταίο δίμηνο στο οποίο το «τριφύλλι» εμφανίζεται δημιουργικά μπλοκαρισμένο, κάτι που συνιστά σοβαρό καμπανάκι ενόψει της συνέχειας της σεζόν.
Διαβάστε Επίσης
Νικολογιάννης: «Ανησυχητικό ότι ήταν επιθετικά εξαφανισμένος ο Παναθηναϊκός - Υποχρέωση πλέον να μπει στην 4άδα» Έβαλε πλώρη για το 9ο Κύπελλο ο ΠΑΟΚ - Για πρώτη φορά με τον ΟΦΗ σε τελικό Ανώτερος ΠΑΟΚ με άστρο Χατσίδη, νίκησε ξανά τον Παναθηναϊκό και έφυγε για τελικό! Η κεφαλιά-κανονιά του Λαμπρόπουλου και οι φάσεις του Λεβαδειακού: Τα highlights από την πρόκριση του ΟΦΗ! Κόντης: «Βαριά φανέλα ο ΟΦΗ, ήμασταν η καλύτερη ομάδα και το αξίζαμε - Τι να πω για την αυταπάρνηση αυτών των παιδιών;» Τρίτη επαρχιακή ομάδα στην ιστορία ο ΟΦΗ με δύο συνεχόμενους τελικούς Κυπέλλου Δεύτερη σερί παρουσία και τέταρτη συνολικά σε τελικό Κυπέλλου για τον ΟΦΗ! Παπαδόπουλος: «Μας έλειψε το καθαρό μυαλό για να σκοράρουμε - Μπορούμε να κρατήσουμε τον κόσμο με το ποδόσφαιρό μας»Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






