Κύπελλο Ελλάδας

Νικολογιάννης: «Πολύ μεγάλη και δίκαιη νίκη - Πρωταγωνιστής ο Τερίμ, επικράτησε πλήρως του Λουτσέσκου»

Ακούστε το σχόλιο του Τάσου Νικολογιάννη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Παναθηναϊκού στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ, στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 1-0 του ΠΑΟΚ στην Τούμπα και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Σχολιάζοντας την επικράτηση των «πράσινων» στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ο Τάσος Νικολογιάννης έκανε λόγο για μία «πολύ μεγάλη, σημαντική και δίκαιη νίκη, που δεν του εξασφαλίζει, βέβαια, την πρόκριση» και υπογράμμισε ότι «πρωταγωνιστής ήταν ο Φατίχ Τερίμ, που επικράτησε πλήρως του Ραζβάν Λουτσέσκου και με την αρχική 11άδα και με τη διαχείριση στη διάρκεια του αγώνα».

Για το γκολ του Σπόραρ, δε, σημείωσε ότι είναι η αποθέωση του πώς αναπτύσσεται μία ομάδα στην απέναντι περιοχή του αντιπάλου και συνεχίζοντας στάθηκε στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έδειξε πολύ καλό πρόσωπο, «παίζει με αγωνιστικός θράσος, επιθετικά και κυρίως διορθώνει τα λάθη του από παιχνίδι σε παιχνίδι. Η εικόνα του απόψε δεν είχε καμία σχέση με εκείνη στο ματς πρωταθλήματος».

Τέλος, για τη διαιτησία είπε ότι «ο Παναθηναϊκός είχε κόντρα και τον Ολλανδό διαιτητή, ο οποίος έχει χαρίσει ανύπαρκτα φάουλ και κίτρινες κάρτες στον ΠΑΟΚ».

Ακούστε το σχόλιο του Τάσου Νικολογιάννη:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x