Κύπελλο Ελλάδας

Παπαδόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM: «Σε καλύτερο μομέντουμ ο Παναθηναϊκός, περιμένω παιχνίδι χωρίς ρίσκα»

Για τον αυριανό (21/5, 20:00) τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Παναθηναϊικό και ΠΑΟΚ, μίλησε στον αέρα του BwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των δύο ομάδων, Δημήτρης Παπαδόπουλος!

Στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ, Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος μίλησε για τον αυριανό (21/5, 20:00) μεγάλο τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στις δύο ομάδες!

Ο διεθνής πρώην επιθετικός αναφέρθηκε στα κίνητρα που έχουν οι ποδοσφαιριστές πριν τη μεγάλη συνάντηση, τονίζοντας παράλληλα πως ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε καλύτερο μομέντουμ, έχοντας λιγότερη πίεση πάνω του, μετά την εξασφάλιση της εξόδου στην Ευρώπη μέσω του πρωταθλήματος.

Επιπλέον, μίλησε για τα λάθη που κοστίζουν σε τέτοια παιχνίδια και τις αμυντικές αδυναμίες του ΠΑΟΚ, προσθέτοντας πως περιμένει ένα κλειστό παιχνίδι, με χαμηλό σκορ και χωρίς πολλά ρίσκα από τις δύο ομάδες.

Τέλος, μίλησε για τους προσωπικούς του μελλοντικούς στόχους, αποκαλύπτοντας πως θα ήθελε να αναλάβει τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή σε κάποια ομάδα!

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x