Κύπελλο Ελλάδας

Πραγματικός... Αστέρας

Με γκολ του τερματοφύλακα, Αλέξη Κασμερίδη, στο 90+2’ ο Αστέρας Μαγούλας πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας πετώντας εκτός συνέχειας τον Λεβαδειακό παρά την ήττα με σκορ 3-2 στη Βοιωτία.

Θύμα έκπληξης από τον Αστέρα Μαγούλας έπεσε ο Λεβαδειακός, που αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας παρά τη νίκη του με σκορ 3-2 στη Βοιωτία. Στο 90+2’ το γκολ της πρόκρισης για την ομάδα της Αττικής, που πήρε το εισιτήριο για τη φάση των «16» χάρη σε κεφαλιά του τερματοφύλακα Αλέξη Κασμερίδη.

Ο Νίκος Καραγεωργίου, που παρέταξε ενδεκάδα με αρκετούς βασικούς, είδε την ομάδα του να προηγείται με το σουτ του Ορτέγκα στο 25ο λεπτό. Το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου, όμως με το ξεκίνημα του δευτέρου οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Ροτζέριο και πήραν προβάδισμα για την πρόκριση. Η ομάδα της Αττικής μετά το 2-0 προσπάθησε να βγει μπροστά και να φτάσει στο τέρμα που θα οδηγούσε το ματς στην παράταση και κατάφερε να μειώσει με τον Νόνη στο 84’.

Ο Λεβαδειακός μετά το γκολ «ξύπνησε» και κατάφερε δύο λεπτά αργότερα (86’) να κάνει το 3-1 με τον Μπούστο. Ωστόσο οι παίκτες του Αστέρα δεν εγκατέλειψαν τις προσπάθειές τους για την πρόκριση και δικαιώθηκαν ένα λεπτό πριν τη λήξη της αναμέτρησης. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ο τερματοφύλακας της ομάδας, Αλέξης Κασμερίδης, που είχε ανέβει για τη φάση, έστειλε την μπάλα στην εστία του Πρζιρόφσκι με κεφαλιά στο 90+3’ χαρίζοντας την... απρόσμενη –βάσει της εξέλιξης του παιχνιδιού- πρόκριση στην ομάδα του.

Οι συνθέσεις:

Λεβαδειακός (Νίκος Καραγεωργίου): Πρζιρόφσκι, Μουλόπουλος, Μαρτίνεθ, Μάγκας, Ιωαννίδης, Ορτέγκα, Κονέ, Σκέμπης (68' Νικολακάκης) , Γιάντσης (81' Μπούστο), Μάρτινς, Μάντζιος

Αστέρας Μαγούλας (Αντώνης Πριόνας): Κασμερίδης, Σαμαρόπουλος (64' Γκόγκας), Στρατομήτρος, Κοτίτσας, Νόνης, Τριάντος, Έβερετ, Κάστρο, Πολίτης, Κορνελάτος, Δημητριάδης (80' Στρατάκης).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x