Κύπελλο Ελλάδας

Προθεσμία σε Περέιρα, Κασάμι

Μέσω εκπροσώπου οι Περέιρα και Κασάμι ζήτησαν και πήραν προθεσμία και θα απολογηθούν μέσω υπομνήματος στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Ο νομικός εκπρόσωπος του Ολυμπιακού βρέθηκε όπως αναμενόταν ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ για τις διώξεις σε βάρος των Βίτορ Περέιρα και Παϊτίμ Κασάμι για όσα συνέβησαν στον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Ο κ. Θοδωρής Γιαννίκος υποστήριξε τις θέσεις του προπονητή και του ποδοσφαιριστή των «ερυθρολεύκων» σχετικά με τα γεγονότα, ενώ παράλληλα ζήτησε και πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν οι πελάτες του μέσω υπομνήματος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x