Κύπελλο Ελλάδας

Ράσταβατς: «Καλύτερος ο Λεβαδειακός, άξιζε την πρόκριση»

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, στάθηκε στην ανωτερότητα του Λεβαδειακού και στη δίκαιη πρόκριση των Βοιωτών στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου.

Με γκολ του Νίκα στην «εκπνοή» της αναμέτρησης, ο Αστέρας Τρίπολης γνώρισε την εκτός έδρας ήττα 1-0 από τον Λεβαδειακό και παράλληλα τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας.

Με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής των Αρκάδων, Μίλαν Ράσταβατς, παραδέχθηκε την ανωτερότητα των Βοιωτών και τη δίκαιη πρόκρισή τους στον θεσμό. Επιπλέον τόνισε πως το ματς ανήκει στο παρελθόν και πλέον ο Αστέρας καλείται να επικεντρωθεί στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ράσταβατς:

«Συγχαρητήρια στον αντίπαλο, να μην μικρύνω τη νίκη του αντιπάλου. Η κακή ποιότητα του γηπέδου, οι απουσίες λόγω κορωνοϊου που έχουμε είναι λόγοι που δε μας άφησαν, μαζί με το αναγκαστικό ροτέισον, να έχουμε την εικόνα που θέλαμε. Σε κάθε περίπτωση ο Λεβαδειακός σήμερα ήταν καλύτερος και άξιζε την πρόκριση.

Το παιχνίδι έχει τελειώσει. Κοιτάμε το μέλλον, το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο πρωτάθλημα, θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε εκεί τους στόχους μας».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x