Κύπελλο Ελλάδας

Ρόουζ: «Είναι δύσκολο να διαχειριστείς ένα γκολ στο τελευταίο λεπτό, να δίνουμε τα πάντα για τον κόσμο μας»

Στο τι έγινε στην τελευταία φάση του ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης» προσπαθούσε να συνειδητοποιήσει ο Λίντσεϊ Ρόουζ μετά τη λήξη του Άρης-ΠΑΟΚ.

Ο Λίντσεϊ Ρόουζ τόνισε πως δεν κατάλαβε, όντας πεσμένος, τι συνέβη στην ισοφάριση του ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στάθηκε την προσπάθεια να καταλάβουν τα «θέλω» του Μανόλο Χιμένεθ, θεωρεί πως πρέπει να αλλάξουν νοοτροπία, ζήτησε δουλειά για την εφικτή διάκριση στο Κύπελλο και να παίζουν σε όλα γα ματς όπως πρέπει για να ικανοποιήσουν και τον κόσμο τους.

Αναλυτικά: «Είναι δύσκολο να δεχτείς γκολ σε αυτό το λεπτό. Πρέπει να ξαναδώ το βίντεο για να δω πώς εξελίχθηκε η φάση. Έπιασα την κεφαλιά κι έπεσα κάτω, αλλά είναι πάντα δύσκολο να δέχεσαι γκολ στο τελευταίο λεπτό. Είναι μία μακρά προσπάθεια. Ο κόουτς ήδη περνάει τη νοοτροπία του στην ομάδα κι εμείς, ως ποδοσφαιριστές, έχουμε την ευθύνη να βελτιωνόμαστε. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά».

Για τον στόχο του Κυπέλλου είπε: «Ο στόχος του Κυπέλλου είναι πάντα εδώ. Θέλουμε να το κερδίσουμε για τον κόσμο μας και για εμάς. Ξέρουμε ότι περνάμε δύσκολες στιγμές, αλλά ο μόνος τρόπος να τις ξεπεράσουμε είναι η σκληρή δουλειά. Σήμερα δώσαμε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο, δείξαμε τον καλύτερό μας εαυτό και στο γήπεδο του αντιπάλου πρέπει να δείξουμε το ίδιο πάθος και την ίδια νοοτροπία».

Κλείνοντας, ανέφερε: «Δεν είναι μόνο στα ντέρμπι. Σε όλα τα παιχνίδια πρέπει να παίζουμε όπως πρέπει, όπως στο προηγούμενο ματς στην αρχή. Πρέπει να δίνουμε τα πάντα για τον κόσμο της ομάδας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x