Κύπελλο Ελλάδας

Σαββόπουλος: «Με ανεβασμένη ψυχολογία στη ρεβάνς με την ΑΕΚ ο Άρης - Ερωτηματικό ο Κουέστα, η πιθανή 11άδα»

Ο Αλέξης Σαββόπουλος στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στην ανεβασμένη ψυχολογία του Άρη ενόψει της ρεβάνς με την ΑΕΚ και μετέφερε το πλάνο του Μάντζιου για τη «μάχη» στο «Κλ. Βικελίδης».

Τα τελευταία νέα του Άρη ενόψει της ρεβάνς με την ΑΕΚ για το Κύπελλο Betsson μετέφερε ο Αλέξης Σαββόπουλος μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ των «κίτρινων» στάθηκε αρχικά μέσω της εκπομπής «Πρεσάρισμα» στην καλή ψυχολογία με την οποία πάει η ομάδα του Άκη Μάντζιου στο κρίσιμο παιχνίδι λόγω των καλών αποτελεσμάτων που έχει φέρει το τελευταίο διάστημα.

Στη συνέχεια μίλησε για το πλάνο του 54χρονου τεχνικού για το συγκεκριμένο ματς. Ο Κουέστα είναι αμφίβολος και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Εφόσον δεν τα καταφέρει θα βρεθεί ο Χουτεσιώτης κάτω από τα δοκάρια. Μπράμπετς και Φαμπιάνο θα είναι στο κέντρο της άμυνας, Οντουμπάτζο (δεξιά) και Μοντόγια (αριστερά) τα ακραία μπακ. Ο Ντουκουρέ θα έχει ρόλο «σκούπας», ενώ Νταρίντα και Τζούρασεκ θα τον πλαισιώνουν στα χαφ, με τους Σουλεϊμάνοφ και Σαβέριο να κινούνται στα «φτερά» και τον Μορόν στην κορυφή της επίθεσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x