Κύπελλο Ελλάδας

Σταματέλος: «Πέταξε πάλι ένα ημίχρονο με τα τρία δεκάρια ο Μίτσελ - Σαν να έχει manual στις αλλαγές»

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον Άρη για τη ρεβάνς του Κυπέλλου και ο Νίκος Σταματέλος μίλησε για τα πλάνα του Μίτσελ.

Στον Ολυμπιακό καλούνται να αφήσουν πίσω τους την γκέλα με τον Ατρόμητο καθώς ακολουθεί το κρίσιμο ματς Κυπέλλου με τον Άρη, με τον Νίκο Σταματέλο να αναφέρεται στα πλάνα του Μίτσελ, αναφερόμενος εκ νέου στις κινήσεις του στο Περιστέρι.

Μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ο ρεπόρτερ σχολίασε πως ο Ισπανός πέταξε πάλι ένα ημίχρονο με το σύστημα με τα τρία δεκάρια, ενώ εκτίμησε πως δείχνει να έχει... manual στις αλλαγές - με χαρακτηριστικό παράδειγμα το Μασούρας αντί Φορτούνη.

Επιπλέον, τόνισε πως ο Χάμες Ροντρίγκες δείχνει «βαρύς» μετά τα Χριστούγεννα και θα μπορούσε να έχει αντικατασταθεί αυτός στο ημίχρονο - υπενθυμίζοντας βέβαια ότι από την άλλη, ο Κολομβιανός πήγε να πάρει το ματς με την ποιότητά του στο τέλος.

Ενόψει Άρη, ο Μίτσελ περιμένει να δει την κατάσταση των Χάμες και Ρέαμπτσιουκ, που ένιωσαν ενοχλήσεις, με το σύστημα με τρία δεκάρια να μην αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στο «Κλ. Βικελίδης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x