Κύπελλο Ελλάδας

Στοχεύει ψηλά

Το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας θέλει να κάνει απόψε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υποδέχεται τον Εργοτέλη στη Λεωφόρο.

Χωρίς αμφιβολία η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας είναι ένας εφικτός στόχος που μπορούν να θέσουν στον Παναθηναϊκό για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Το καλοκαίρι έγιναν πολλές αλλαγές στο δυναμικό της ομάδας, έχοντας ως στόχο την δημιουργία ενός δυνατού συνόλου, που σταδιακά θα μπορέσει να πρωταγωνιστήσει ξανά.

Οι «πράσινοι» έχουν μείνει χωρίς τρόπαιο από το 2010 και πλέον θέλουν να το πετύχουν αυτό στον θεσμό των εκπλήξεων, ξεκινώντας την προσπάθειά τους κόντρα στον Εργοτέλη (20:30, OTE Sport 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Στόχος του «τριφυλλιού» είναι να φτάσει στη δεύτερη νίκη του απέναντι στους Ηρακλειώτες, ύστερα από εκείνη με τον ΟΦΗ το προηγούμενο Σάββατο. Ο Γιάννης Αναστασίου έχει αρκετές απουσίες να καλύψει, όμως στη διάθεσή του βρίσκεται ο Λουτσιάνο Φιγκερόα. Παράλληλα, το ντεμπούτο του θα κάνει σήμερα και ο Κλωναρίδης.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Κοτσόλη, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σπυρόπουλος, Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλόπουλο και Χουχούμη.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Μέντες, έχοντας ως εσωτερικούς μέσους τον Ζέκα και τον Πράνιτς. Την τριάδα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Κλωναρίδης, Μπαϊράμι και Καρέλης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ταμπάκης, Κουτρουμπής, Νάνο, Λαγός, Αναστασόπουλος, Μουζακίτης και Φιγκερόα. Εκτός έμειναν οι Μπεργκ, Μαρινάκης, Αμπεΐντ (άργησε στην προπόνηση και «κόπηκε») και ο Ατζαγκούν, καθώς «έχασε» τον πατέρα του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x