Κύπελλο Ελλάδας

Οπαδοί ΑΕΛ: «Τελικός στη Λάρισα δεν θα γίνει»

Οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ εναντιώθηκαν με ανακοίνωσή τους στο ενδεχόμενο διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet στην AEL FC Arena.

Ανακοίνωση μέσω της οποίας εναντιώνονται στο ενδεχόμενο να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet στην AEL FC Arena εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ.

Μεταξύ άλλων, οι φίλοι των «βυσσινί» γράφουν πως «τελικός στη Λάρισα δεν θα γίνει», ενώ αναφορά υπάρχει και στην ΕΠΟ και τον Πηλαδάκη.

Αναλυτικά:

Στην πόλη που τα παιδιά πριν γεννηθούν είναι ΑΕΛ και οι νεκροί μας τραγουδάνε από το Κλαμπ του Παραδείσου, δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι θα υπερασπιστούμε την πόλη μας.

Τελικός στην Λάρισα δεν θα γίνει.

Χρόνια πριν όταν η ομάδα της πόλης, η Αθλητική Ένωση Λάρισας έπαιζε στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου, ΟΛΟΙ φώναζαν ότι αυτή η ομάδα πρέπει να έχει το δικό της σύγχρονο γήπεδο. Έτσι και εμείς σαν οπαδοί της αγαπημένης μας ομάδας βγήκαμε στους δρόμους και κάναμε ότι περνούσε από το χέρι μας για να γίνει αυτό το όνειρο πραγματικότητα. Και έτσι έγινε. Το όνειρο αυτό ονομάστηκε AEL FC Arena. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα μέχρι σήμερα πολλά έχουν συμβεί που δεν χωράνε σε μια απλή ανακοίνωση. Συμφέροντα, κόντρες, πολιτική και πάνω απ'όλα φράγκα! Πολλά φράγκα που σίγουρα δεν είχαν αποδέκτη την ιδέα που όλοι μας αγαπάμε!

Στέλνουμε ξεκάθαρο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, ότι το γήπεδο αυτό δεν είναι τσιφλίκι κανενός Πηλαδάκη και καμίας εταιρείας.
Ηθικοί αυτουργοί για ότι συμβεί είναι ο φασίστας πρόεδρος της ΕΠΟ και οι μαφιόζοι πολιτικοί και δολοφόνοι της νέας γενιάς στα Τέμπη.

Η πόλη μας από τις 17 Μαΐου 1964 αποτελεί ποδοσφαιρικά αυτόνομο οπαδικό κράτος και το έχουμε αποδείξει έμπρακτα όποτε αμφισβητήθηκε.
Καλούμε όλους τους φορείς της πόλης να συνταχθούν με τον ΛΑΟ της ΑΕΛ, όπως έγινε το 2010 για τη δημιουργία αυτού του γηπέδου και να εκδηλώσουν την αντίθεση τους στην διεξαγωγή του τελικού στην Λάρισα.

Οι δολοφόνοι του Μπλιώνα και οι αρνητές της πανάξιας πρωταθλήτριας του 1988, που πολέμησε και πολεμήθηκε από το κατεστημένο, δεν θα σηκώσουν κούπα στο γήπεδο της ΑΕΛ.

Πηλαδάκης και λοιποί εμπλεκόμενοι θα μας βρείτε μπροστά σας!

Το AEL FC Arena τώρα στα χέρια του ερασιτέχνη!

Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.

ΘΥΡΑ 1

MONSTERS LARISSA

ATHENS CLUB

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x