Κύπελλο Ελλάδας

Την Πέμπτη στη Ριζούπολη η σύσκεψη για τον τελικό, «τα είπαν» σήμερα αστυνομία-ΕΠΟ

Αστυνομία και ΕΠΟ ετοιμάζονται για τον τελικό της Ριζούπολης, ενώ η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας παρουσία των δύο φιναλίστ θα γίνει την Πέμπτη.

Την προσεχή Πέμπτη (16/7) στις 11:00, στο γήπεδο της Ριζούπολης, θα λάβει χώρα η πρώτη ευρεία σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού του κυπέλλου Ελλάδος, που θα διεξαχθεί στο ίδιο γήπεδο την Κυριακή 26 Ιουλίου στις 21:00.

Παρόντες στη σύσκεψη θα είναι η ΕΠΟ, η ΔΕΑΒ, ο αθλητικός εισαγγελέας, αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. και φυσικά οι δύο φιναλίστ, Ολυμπιακός και ΑΕΚ.

Θα τεθούν επί τάπητος όλες οι λεπτομέρειες για την διοργάνωση του τελικού και κυρίως το επιχειρησιακό σχέδιο της αστυνομίας για να μην προσεγγίσουν οπαδοί των δύο ομάδων στο γήπεδο.

Θυμίζουμε φυσικά πως ο τελικός θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Σήμερα Δευτέρα (13/7) εξάλλου, πραγματοποιήθηκε ήδη μια σύσκεψη στο γήπεδο της Ριζούπολης, δίκην αυτοψίας σε όλους τους χώρους, εσωτερικά και εξωτερικά, στην οποία συμμετείχαν μόνο η ΕΠΟ και η αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα κύλησαν ομαλά και δεν προέκυψε κάποιο θέμα.

Να σημειωθεί τέλος, ότι σε αντίθεση με όσα λέγονται από τον Ολυμπιακό ότι το γήπεδο χρειάζεται παρεμβάσεις, άρα και θα εκτοξευτεί το κόστος για την ΕΠΟ, από την ομοσπονδία σημειώνουν ότι στην πραγματικότητα θα είναι ο τελικός με τα λιγότερα έξοδα για την ίδια που έχει γίνει ποτέ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x