Κύπελλο Ελλάδας

Τσορμπατζόγλου: «Στον ΠΑΟΚ έχουν τεράστια αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του BwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Το χθεσινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας σχολίασε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είδαμε το πρώτο ημίχρονο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Απορώ με εκείνους που περίμεναν θέαμα, ρυθμό και γκολ. Οι δύο ομάδες δεν είναι καλά, είναι πιεσμένες και το εκτός έδρας γκολ αγχώνει περισσότερο. Φυσιολογικά κύλισε σβηστά το ματς, χωρίς μεγάλες φάσεις. Ο ΠΑΟΚ ήταν πιο αθλητικός, έφτασε πιο κοντά σε θέση για γκολ, αλλά για άλλη μία φορά τα τελειώματα των ποδοσφαιριστών του ήταν άσχημα, αδύναμα και χωρίς ποιότητα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ο Ολυμπιακός δεν δημιούργησε καν, ενώ ο ΠΑΟΚ δημιουργεί και έχει άσχημα τελειώματα και αυτό το πληρώνει. Στον ΠΑΟΚ έχουν τεράστια αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση ότι δεν θα χάσουν στο δεύτερο παιχνίδι. Παίζει για δύο αποτελέσματα: τη νίκη και ισοπαλία με γκολ που δίνει την πρόκριση στον τελικό που κατά πάσα πιθανότητα θα παίξει με τον Παναθηναϊκό και θα έχει τη δυνατότητα να πάρει έναν τίτλο η ομάδα σε μία περίεργη σεζόν. Ο ΠΑΟΚ είχε ένα κακό ξεκίνημα στο χθεσινό ματς, αφού ο Γκάρι Ροντρίγκες δημιούργησε κάποιες φάσεις, αλλά δεν υπήρξε κάποια άλλη ανησυχία από μεριάς Ολυμπιακού», πρόσθεσε.

Σε ό,τι αφορά για την κατάσταση του Λέο Ζαμπά: «Υπήρξε ο τραυματισμός του Ζαμπά, ο οποίος αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις. Ο ίδιος θεωρεί ότι δεν είναι κάτι σοβαρό. Ο Ζαμπά πήρε την ευκαιρία από τον Λουτσέσκου μετά το πειθαρχικό παράπτωμα που υπέπεσε. Για όσους αναρωτιούνται, δεν έχει κάτι καλύτερο ο ΠΑΟΚ και με αυτούς θα πορευτεί. Με αυτούς θα τελειώσει τη σεζόν και υπάρχει το πρόβλημα στην επίθεση. Γίνεται δουλειά, η ομάδα δουλεύει και παράγει και όλα χαλάνε μπροστά, με τον ΠΑΟΚ να συμπληρώνει τρεις ώρες χωρίς να έχει σκοράρει και μάλιστα σε τρία σημαντικά παιχνίδια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x