Κύπελλο Ελλάδας

Ο προπονητής της εξέδρας: Το… παραδοσιακό ντέρμπι, ο απαραίτητος Γκάρι και το γκολ που αγνοείται

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έμειναν στο 0-0 και ο προπονητής της εξέδρας αναλύει τα όσα είδε στην Τούμπα.

Πιο... ανοιχτοί δεν θα μπορούσαν να μείνουν οι λογαριασμοί μετά το 0-0 ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό στην Τούμπα, με την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας να κρίνεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» την επόμενη εβδομάδα.

Φάσεις μπορεί να μην είχε πολλές, ξεχείλιζε ωστόσο από πάθος η αναμέτρηση, που ήταν ντέρμπι... παραδοσιακό με μπόλικες μονομαχίες – και περιστασιακό «ξύλο». Βγήκαν, άλλωστε και έξι κίτρινες κάρτες.

Δείτε τι κράτησε ο προπονητής της εξέδρας από το 0-0 της Τούμπας:

Επιβεβαίωσαν την κατάστασή τους: ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός βρίσκονται σε μέτρια κατάσταση και κατά μία έννοια το επιβεβαίωσαν εκ νέου. Μπορεί το τελικό 0-0 να μην απογοήτευσε κανέναν εκ των δύο αντιπάλων, ωστόσο με πέντε και τέσσερα ματς δίχως νίκη αντίστοιχα, αντιλαμβάνεται κανείς ότι Θεσσαλονικείς και «ερυθρόλευκοι» χρειάζεται να βελτιωθούν στην τελική ευθεία της σεζόν.

Η ανάγκη του Ολυμπιακού για Γκάρι Ροντρίγκες: Με το πρόβλημα στα εξτρέμ να είναι πασιφανές, έγινε εκ νέου σαφές για τον Ολυμπιακό το πόσο μεγάλη ανάγκη έχει η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς τον υγιή Γκάρι Ροντρίγκες. Όποτε είχε την ευκαιρία, ο Αφρικανός μεσοεπιθετικός προκαλούσε προβλήματα στην αριστερή πλευρά της άμυνας του ΠΑΟΚ, αν και θα μπορούσε να έχει φανεί περισσότερο. Σε κάθε περίπτωση, αποτελεί με διαφορά τον κορυφαίο καθαρόαιμο εξτρέμ των Πειραιωτών.

Ντέρμπι... παραδοσιακό: Γκολ μπορεί να μην είχε, αλλά σε πάθος δεν υστέρησε. Έχουμε δει ματς να λήγουν 0-0 και να χαρακτηρίζονται... σούπες, ωστόσο αυτό δεν ισχύει για το ντέρμπι της Τούμπας. Μπόλικα φάουλ, ξύλο σε μερικές περιπτώσεις (με τον Καμαρά συχνά αποδέκτη), σπρωξίματα, μονομαχίες, απ’ όλα.

Γκολ αγνοείται: Με τον κανονισμό του εκτός έδρας γκολ να βρίσκεται σε ισχύ, ο ΠΑΟΚ έχει αυξημένες πιθανότητες για κάτι κάλο στη ρεβάνς του «Γ. Καραϊσκάκης». Ένα τέρμα αρκεί για να βάλει σε πλεονεκτική θέση τους Θεσσαλονικείς, ωστόσο φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα, η επιθετική λειτουργία δεν είναι το φόρτε τους. Για τρίτο συνεχόμενο ματς έμειναν στο μηδέν, μετά τις ήττες με σκορ 1-0 από Μαρσέιγ και Άρη. Κάτι που συμβαίνει για δεύτερη φορά φέτος, καθώς είχε σημειωθεί και τον Νοέμβριο (2-0 από Ατρόμητο, 0-0 με Σλόβαν Μπρατισλάβας, 1-0 από Άρη).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x