Nations League

Ταπείνωσε την Αγγλία η Ουγγαρία, διέλυσε την Ιταλία η Γερμανία!

Η Ουγγαρία επικράτησε με το εμφατικό 4-0 στην έδρα της αποκαρδιωτικής Αγγλίας και ανέβηκε στην κορυφή του ομίλου, με τη Γερμανία να διαλύει (5-2) την Ιταλία. Νίκες για Ολλανδία και Βέλγιο.

Τρελά πράγματα στον 3ο όμιλο της League A του Nations League! Η Ουγγαρία πάτησε την τραγική Αγγλία μέσα στο «Μολινό», επικρατώντας με το εμφατικό 4-0 για να βρεθεί στην πρώτη θέση. Την ίδια ώρα, η Γερμανία διέλυσε την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ιταλία με 5-2 και βρίσκεται στο κατόπι των Μαγυάρων!

Η φανταστική Ουγγαρία, λοιπόν, βύθισε κι άλλο την Αγγλία με τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να κοιτάζει απαρηγόρητος τα κακώς κείμενα της ομάδας του σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης. Ο Σάλαϊ στο 16ο λεπτό άνοιξε το σκορ για το 1-0, με την Αγγλία στη συνέχεια να μην μπορεί να αντιδράσει και ό,τι φάσεις και να είχε τις άφησε ανεκμετάλλευτες.

Ο Σάλαϊ ξαναχτύπησε στο 70’ διπλασιάζοντας τα προσωπικά του τέρματα αλλά και αυτά της ομάδας του, με τον Νάγκι δέκα λεπτά αργότερα να χτυπάει για το 3-0! Μάλιστα, δύο λεπτά αργότερα ο Στόουνς αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα και η Αγγλία τελείωσε το ματς με δέκα ποδοσφαιριστές. Παρόλα αυτά, η φοβερή και τρομερή Ουγγαρία δεν σταμάτησε εκεί, με τον Γκαζντάγκ να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 89’.

Από την άλλη, η Γερμανία διέλυσε με 5-2 την ντεφορμέ Ιταλία και βρίσκεται στο -1 από την Ουγγαρία.

Ο Κίμιχ άνοιξε το σκορ στο 10’, για να έρθει ο Γκιντογκάν στο 45+4’ να κάνει το 2-0. Η Γερμανία μπήκε με φόρα και στο δεύτερο μέρος, με τον Μίλερ στο 51’ να κάνει το 3-0. Η Ιταλία δεν μπορούσε να απειλήσει ιδιαίτερα, με αποτέλεσμα να δεχτεί ακόμη ένα γκολ στο 68’ με τον Βέρνερ. Δεν σταμάτησε εκεί όμως η ομάδα του Φλικ και ένα λεπτό αργότερα ξανά ο Βέρνερ έκανε το 5-0! Ο Γκνόντο στο 78’ μείωσε στο σκορ, με τον Μπαστόνι στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων να διαμορφώνει το τελικό 5-2.







H βαθμολογία

Αγγλία-Ουγγαρία: 0-4, Γερμανία-Ιταλία: 5-2

Αγγλία-Ουγγαρία: 0-4, Γερμανία-Ιταλία: 5-2

Στον άλλο όμιλο της League A, η Ολλανδία έβγαλε χαρακτήρα και παρότι δέχτηκε γκολ στις καθυστερήσεις, βρήκε την απάντηση απέναντι στην Ουαλία στα… καπάκια και επικράτησε 3-2 παραμένοντας στην κορυφή με 10 βαθμούς.

Λανγκ και Γκάκπο έδωσαν προβάδισμα στους «οράνιε» μέχρι το 23ο λεπτό, με τον Τζόνσον τρία λεπτά αργότερα να βάζει στο ματς τους Βρετανούς. Μάλιστα, η Ουαλία εκμεταλλεύτηκε τη φλυαρία των γηπεδούχων και με πέναλτι του Μπέιλ στο 90’+2’ ισοφάρισε, αλλά με τη σέντρα οι Ολλανδοί βρήκαν το γκολ της νίκης με τον Ντεπάι (3-2).



Ο Μπατσουαγί έδωσε τη… λύση στο Βέλγιο, το οποίο επικράτησε 1-0 της Πολωνίας. Στο 16ο λεπτό ο επιθετικός της Μπεσίκτας άνοιξε το σκορ, οι Πολωνοί δεν μπορούσαν να κάνουν το οτιδήποτε καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς και γνώρισαν την εντός έδρας ήττα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x