Nations League

Χέρι-χέρι Βοσνία και Μαυροβούνιο - Κλειδώνει πρωτιά η Τουρκία

Βοσνία και Μαυροβούνιο συνέχισαν με νίκες και μάχονται για την πρωτιά του ομίλου, με την Ουκρανία να «κολλάει» κόντρα στο ΕΪΡΕ. «Γκέλα» για Λουξεμβούργο και αγκαλιά με την κορυφή η Τουρκία.

Χέρι-χέρι συνεχίζουν στον 3ο όμιλο της League B του Nations League η Βοσνία (8β.) και το Μαυροβούνιο (7β.).

Η Βοσνία σε μεγάλη ματσάρα κατάφερε να λυγίσει τη Φινλανδία με 3-2. Ο Πιάνιτς στο 5’ με πέναλτι άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με τον Πούκι να απαντάει στο 10’ για το 1-1. Λίγο αργότερα (18’), ο Κάλμαν έγραψε την ανατροπή, αλλά ο Τζέκο έντεκα λεπτά αργότερα ισοφάρισε. Μάλιστα, ο φορ της Ίντερ στο 58ο λεπτό σκόραρε ξανά και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Το Μαυροβούνιο με τη σειρά του πέρασε από την έδρα της Ρουμανίας (0-3) και βρίσκεται στο -1 από τη Βοσνία. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Μουγκόσα που πέτυχε χατ-τρικ (42’, 56’, 63’) και έδωσε στην ομάδα του ένα εύκολο τρίποντο.

Βοσνία-Φινλανδία 3-2, Τουρκία-Λιθουανία 2-0

Στο 1-1 κόλλησαν την ίδια ώρα η Ουκρανία με το ΕΪΡΕ. Ο Κόλινς στο 31’ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, με τον Ντόβμπικ να διαμορφώνει στο 47’ το τελικό 1-1. Οι Ουκρανοί παραμένουν πρώτοι με 7 βαθμούς, έχοντας στο -1 τη Σκωτία και στο -4 τη σημερινή τους αντίπαλο.

Βοσνία-Φινλανδία 3-2, Τουρκία-Λιθουανία 2-0

Μεγάλη κερδισμένη στη μάχη του Group A της League C η Τουρκία, η οποία επικράτησε 2-0 της Λιθουανίας και αγκαλιάζει την πρωτιά. Αϊχάν (37’) και Τσαλχάνογλου με πέναλτι (54’) έσπρωξαν την ομάδα του Κουντς στη νίκη, που είχε και χαμένο πέναλτι με τον Ιντέρ (82’).

Την ίδια ώρα, το Λουξεμβούργο έκανε… χαρακίρι μένοντας στο 2-2 με τα Νησιά Φερόε. Το πέναλτι του Ροντρίγκες στο 12’ έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους, με τον Μάρτινς Περέιρα στο 49’ να δίνει αέρα δύο τερμάτων.

Τα Νησιά Φερόε, πάντως, δεν τα παράτησαν και βρήκαν απάντηση. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Μπιάρταλιντ, ο οποίος στο 57’ μείωσε και δύο λεπτά αργότερα ισοφάρισε, με το 2-2 να μην αλλάζει ως το φινάλε.

Βοσνία-Φινλανδία 3-2, Τουρκία-Λιθουανία 2-0

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x