Nations League

Τρομερό «διπλό» του Ισραήλ μέσα στην Αλβανία με ανατροπή!

Με ένα καταπληκτικό δεύτερο ημίχρονο, το φοβερό Ισραήλ πέρασε με ανατροπή μέσα από την έδρα της Αλβανίας (1-2) και εδραιώθηκε στην κορυφή του 2ου ομίλου του 2ου γκρουπ στο Nations League!

Μπορεί η Αλβανία να ήταν φαινομενικά το φαβορί και να πήρε... κεφάλι στο σκορ, όμως το τρομερό Ισραήλ τα κατάφερε! Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μανόρ Σόλομον το εμφατικό «διπλό» στα Τίρανα ήρθε (1-2) και οι φιλοξενούμενοι έπιασαν κορυφή στον 2ο όμιλο του 2ου γκρουπ στο Nations League!

Σε μίνι-πρωτάθλημα που αγωνίζονται μόλις τρεις ομάδες αντί για τέσσερις, μιας και η Ρωσία έχει αποκλειστεί λόγω της εισβολής της στην Ουκρανία, οι νικητές αποσπάστηκαν στο +2 από την Ισλανδία και στο +3 από την αποψινή τους αντίπαλο, αποκτώντας ένα καλό προβάδισμα για την πρόκριση.

Το ματς ξεκίνησε καλά για τους γηπεδούχους, αφού με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αρμάντο Μπρόγια στο 45+2', βρήκαν πρώτοι δίχτυα αν και εν μέσω αμφισβήτησης, αφού την παράβαση ο επιθετικός έχει κάνει χέρι στην προσπάθεια να κοντρολάρει τη μπάλα.

Ωστόσο η ολική ανατροπή ήρθε με μεγάλο πρωταγωνιστή τον 23χρονο μεσοεπιθετικό της Σαχτάρ Ντόνετσκ. Αρχικά ισοφάρισε στο 57' και έδωσε ανάσα στην ομάδα του, ενώ στο 73' ξαναβρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα για το 1-2.

Βαθμολογία:
Ισραήλ 4
Ισλανδία 2
Αλβανία 1
Ρωσία (έχει αποκλειστεί)

Επόμενη αγωνιστική (13/6):
Ισλανδία-Ισραήλ

Δείτε τα γκολ:





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x