Nations League

«Έδειξε» 4-2-3-1 με δοκιμές προσώπων ο Πογέτ στην Εθνική

Πάνω στο σύστημα 4-2-3-1 (και όχι το 4-3-3) δούλεψε ο Γκουστάβο Πογέτ στην Εθνική, με τον Ουρουγουανό τεχνικό να κάνει δοκιμές σε πρόσωπα την Τετάρτη.

Ο Γκουστάβο Πογέτ αρχίζει να φανερώνει τις σκέψεις του ενόψει των προσεχών υποχρεώσεων της Εθνικής στο Nations League.

Την Τετάρτη το πρόγραμμα είχε διπλή προπόνηση στο «Ελ Πάσο» για τη γαλανόλευκη, με τους παίκτες και το τεχνικό τιμ να δίνουν ραντεβού το πρωί και το απόγευμα στο «Γρηγόρης Λαμπράκης».

Έγιναν δοκιμές προσώπων σε όλες τις γραμμές, με τον Ουρουγουανό τεχνικό να δουλεύει πάνω στο σύστημα 4-2-3-1 και όχι στο 4-3-3 ενόψει του αγώνα με την Κύπρο (24/9, 21:45). Είναι πολύ πιθανόν να βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης ο Τάσος Δουβίκας, καθώς ο Βαγγέλης Παυλίδης είναι τραυματίας, ενώ ο Γιώργος Γιακουμάκης είναι τιμωρημένος. Δικαίωμα συμμετοχής λόγω καρτών δεν έχει απέναντι στην Κύπρο ούτε ο Πέτρος Μάνταλος.

Πρέπει να σημειωθεί ότι στο όριο καρτών ενόψει του αγώνα με τη Βόρεια Ιρλανδία (27/9, 21:45) βρίσκονται Κουρμπέλης, Σιώπης, αλλά και ο βασικός της τερματοφύλακας, Οδυσσέας Βλαχοδήμος.

Σε ό,τι αφορά τα κεντρικά χαφ, δοκίμασε Σιώπη, Κουρμπέλη και Μπουχαλάκη, με τον άσο της Τραμπζονσπόρ να φαίνεται ότι θα είναι ο ένας από τους δύο μέσους, ενώ ο αρχηγός του Παναθηναϊκού και ο χαφ του Ολυμπιακού διεκδικούν την άλλη θέση.

Αύριο θα γίνει μονή προπόνηση και πάλι στο «Ελ Πάσο» (18:30).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x