Nations League

Τα διλήμματα του Πογέτ ενόψει Κύπρου

Οι σκέψεις του Γκουστάβο Πογέτ για το παιχνίδι της Ελλάδας με την Κύπρο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του sport-fm.gr. Δούλεψε ξανά πάνω στο 4-2-3-1 ο Ουρουγουανός τεχνικός.

Φορτσάρει για Κύπρο η Εθνική. Η προετοιμασία της γαλανόλευκης επί αθηναϊκού εδάφους ολοκληρώθηκε σήμερα (22/9) το απόγευμα με προπόνηση στο «Ελ Πάσο».

Η αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος πρόκειται να αναχωρήσει το πρωί (11:00) της Παρασκευής με πτήση τσάρτερ, ενώ η αυριανή προπόνηση στο γήπεδο του αγώνα (γήπεδο ΑΕΚ Λάρνακας) θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 και θα προηγηθεί η Συνέντευξη Τύπου στις 18:15.

Ο 54χρονος τεχνικός δούλεψε ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου (24/9, 21:45) για την 5η αγωνιστική του Nations League και πάλι πάνω στο 4-2-3-1, το οποίο είχε «δείξει» και την Τετάρτη, όπως ενημερωθήκατε μέσω του ρεπορτάζ του Σωτήρη Ταμπάκου στο sport-fm.gr. Φαίνεται να έχει δύο διλήμματα για την ενδεκάδα ο Πογέτ, καθώς αναζητά τον παρτενέρ του Σιώπη στα χαφ, με τους Κουρμπέλη και Μπουχαλάκη να «παίζουν» για τη δεύτερη θέση. Μικρό προβάδισμα δείχνει να έχει ο αρχηγός του Παναθηναϊκού.

Εθνική: Τα διλήμματα του Πογέτ ενόψει Κύπρου

Σε ό,τι αφορά την τριάδα πίσω από τον φορ, ο Μπακασέτας θα βρίσκεται στη μέση, με τον captain της Εθνικής να συμπληρώνει τις 50 συμμετοχές. Στα «φτερά» ο ένας σίγουρος είναι ο Μασούρας, ενώ για την άλλη θέση ο Πέλκας δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο, με τους Φούντα και Χατζηγιοβάνη να είναι υποψήφιοι. Στην κορυφή θα βρίσκεται ο Δουβίκας, καθώς είναι τραυματίας ο Παυλίδης και τιμωρημένος ο Γιακουμάκης (όπως και ο Μάνταλος).

Εθνική: Τα διλήμματα του Πογέτ ενόψει Κύπρου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x