Nations League

Μπακασέτας και Γιακουμάκης… κρίνουν την ενδεκάδα της Εθνικής

Από την παρουσία ή μη των Μπακασέτα-Γιακουμάκη θα κριθούν πολλά για την ενδεκάδα της Εθνικής απέναντι στη Β. Ιρλανδία.

Και τώρα… Βόρεια Ιρλανδία για την Ελλάδα.

Η γαλανόλευκη ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση της Τρίτης (27/9, 21:45), η οποία θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Nations League.

Αύριο αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τους δύο τραυματίες. Πολύ πιθανόν ο αρχηγός, Τάσος Μπακασέτας, να είναι διαθέσιμος για το ματς στη Ριζούπολη, ενώ τον Γιώργο Γιακουμάκη σκοπεύει να τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή ο Γκουστάβο Πογέτ. Αν είναι 100% έτοιμος θα τον ξεκινήσει. Επιστρέφει στο αρχικό σχήμα ο Πέτρος Μάνταλος, ο οποίος δεν αγωνίστηκε κόντρα στην Κύπρο και εξέτισε την ποινή του.

Ο 54χρονος τεχνικός δεν άνοιξε τα χαρτιά του, καθώς δεν έδειξε κάτι σε ό,τι αφορά το σύστημα ή τα πρόσωπα. Το Σάββατο επέλεξε το σύστημα 4-2-3-1 κόντρα στην Κύπρο, αλλά ενδέχεται να επαναφέρει το 4-3-3, παρατάσσοντας την ομάδα του δηλαδή με ένα αμυντικό χαφ. Πολλά θα εξαρτηθούν από την κατάσταση των Μπακασέτα και Γιακουμάκη. Ένα θέμα είναι ο αντικαταστάτης του τιμωρημένου Μανώλη Σιώπη και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τη θέση του άσου της Τράμπζονσπορ ως αμυντικός χαφ θα πάρει ο Δημήτρης Κουρμπέλης. Ο captain του Παναθηναϊκού ήταν ούτως ή άλλως βασικός και στο παιχνίδι στη Λάρνακα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x