Nations League

Οι σκέψεις του Πογέτ για τον αντί-Λημνιό

Το δίλημμα του Γκουστάβο Πογέτ για τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του τραυματία Λημνιού στη «μάχη» της Ελλάδας με το Κόσοβο. Παραμένει στο πλευρό της Εθνικής ο 24χρονος εξτρέμ.

Έτοιμη για Κόσοβο η Εθνική. Η γαλανόλευκη αντιμετωπίζει το Κόσοβο το βράδυ της Κυριακής στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της League C του Nations League με σκοπό ασφαλώς το 4/4.

Το ματς επί της Κύπρου η νίκη ήρθε άνετα με 3-0, αλλά η αναμέτρηση δεν είχε happy end, αφού στο φινάλε υπέστη σοβαρό τραυματισμό ο Λημνιός (είχε πετύχει το τρίτο τέρμα της Εθνικής) και όπως διαπιστώθηκε την επόμενη ημέρα επρόκειτο για ρήξη χιαστού.

Ο παίκτης, ο οποίος θα καλύψει το κενό του 24χρονου εξτρέμ, που έκανε εξαιρετικές το τελευταίο διάστημα είναι το μεγαλύτερο ερώτημα σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα (το 4-3-3 δεν αλλάζει) της γαλανόλευκης.

Το ένα σενάριο είναι να μετακομίσει δεξιά ο Μάνταλος, ο οποίος είναι πολύ καλός ως εσωτερικός μέσος και να παίξει ο Μπουχαλάκης άξονα (επιστρέφοντας στο αρχικό σχήμα). Το άλλο είναι να διατηρηθεί ο Μάνταλος στον άξονα και να παίξει δεξιά ο Δουβίκας ή ο Χατζηγιοβάνης.

Στην προπόνηση πήραν μέρος όλοι οι διαθέσιμοι παίκτες, ενώ παρά τον τραυματισμό του ο άσος της Κολωνίας παραμένει στο πλευρό της Εθνικής και αναμένεται να είναι στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου. Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έδειξε κάτι για το αρχικό σχήμα. Πάντα παραμονές του αγώνα κρατάει κλειστά χαρτιά ο Ουρουγουανός τεχνικός. Στη σημερινή προπόνηση έδωσε έμφαση στις στατικές φάσεις και στο κομμάτι της τακτικής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x