Nations League

Σπουδαίο «διπλό» της Δανίας στη Γαλλία, θρίαμβος της Αυστρίας στην Κροατία

Φοβερή Δανία με τρομερό Κορνέλιους ξέρανε τη Γαλλία, επικρατώντας 2-1 στο «Stade de France». Τραυματίστηκε ο Εμπαπέ. Πέρασε… αέρα από την Κροατία η Αυστρία, πετυχαίνοντας νίκη με 3-0.

Δανία και Αυστρία έκλεψαν την παράσταση κόντρα σε Γαλλία και Κροατία. Οι Σκανδιναβοί μπήκαν με το δεξί στο Nations League, πετυχαίνοντας ιστορική νίκη επί των «τρικολόρ», επικρατώντας 2-1 με ανατροπή. Αυτό ήταν το πρώτο τους «διπλό» απέναντι στον συγκεκριμένο αντίπαλο, ο οποίος είχε 6/6. Η Αυστρία επικράτησε κατά κράτος της Hrvatska, φεύγοντας με 3-0 από το Όσιγιεκ.

Η Γαλλία έδειξε στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ότι μπορεί να σπάσει το τείχος της Δανίας χάρη στον Μπενζεμά, ο οποίος πέτυχε γκολάρα στο 51’. Με απίστευτο σόλο, τρύπησε την αντίπαλη άμυνα και άνοιξε το σκορ. Με αποτέλεσμα να φτάσει τα 50 γκολ στη σεζόν. Ο διακόπτης γύρισε από το 60’ και μετά, όταν μπήκε ο Κορνέλιους. Ο επιθετικός της Τράμπζνοσπορ ισοφάρισε στο 68’ και είκοσι λεπτά μετά ολοκλήρωσε την ανατροπή.

Για τον ίδιο όμιλο, η Αυστρία ισοπέδωσε την Κροατία. Κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Αρναούτοβιτς βρήκε δίχτυα στο 41ο λεπτό και έραψε το παιχνίδι στα μέτρα των φιλοξενούμενων. Οι οποίοι επέβαλλαν τους κανόνες τους στο δεύτερο μέρος. Πάντως, ήταν και εξαιρετικά αποτελεσματικοί. Ο Γκρέγκοριτς έφερε πιο κοντά τη νίκη στους αυστριακούς στο 54’, ενώ ο Zάμπιτσερ την «κλείδωσε» στο 57’.

1ος όμιλος, 1ο γκρουπ


Αποτελέσματα
Γαλλία-Δανία 1-2
(51’ Μπενζεμά - 68’, 88’ Κορνέλιους)

Κροατία-Αυστρία 0-3
(41’ Αρναούτοβιτς, 54’ Γκρέγκοριτς, 57’ Ζάμπιτσερ)

Η βαθμολογία
Αυστρία 3 (3-0)
Δανία 3 (2-1)
Γαλλία 0 (1-2)
Κροατία 0 (0-3)

Επόμενη αγωνιστική, 2η (06/06)
Αυστρία-Δανία
Κροατία-Γαλλία

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x