Nations League

Αποθέωσε Τσέριν ο προπονητής της Σλοβενίας

Ο προπονητής της Σλοβενίας, Ματίας Κεκ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον μέσο του Παναθηναϊκού μετά τη νίκη επί της Νορβηγίας.

Ο Άνταμ Τσέριν ήταν από τους διακριθέντες στη νίκη της Σλοβενίας επί της Νορβηγίας (2-1) για το Nations League. Ο μέσος του Παναθηναϊκού ανάγκασε τον ομοσπονδιακό προπονητή Ματίας Κεκ να κάνει ειδική αναφορά σε εκείνον μετά τον αγώνα.

«Ελπίζω το κοινό μας να καταλαβαίνει πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξαν στη νίκη αυτή νεαροί παίκτες όπως ο Τσέριν, ο Μπίγιολ και ο Κάρνιτσνικ. Ήταν όλοι τους εξαιρετικοί και σε τόσο νεαρή ηλικία αυτό λέει πολλά», ανέφερε ο Κεκ.

Για τον 23χρονο άσο των «πράσινων» αυτή ήταν η 14η συμμετοχή του με το εθνόσημο, ενώ έχει σημειώσει και τρία γκολ. Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί πως στα τέσσερα από τα πέντε ματς της Σλοβενίας σε αυτό το Nations League ήταν βασικός και μόνο χθες αντικαταστάθηκε στις καθυστερήσεις για να κερδίσει χρόνο η ομάδα του.

Υπενθυμίζεται πως στον αγώνα έπαιξαν βασικοί και οι τρεις Σλοβένοι του Παναθηναϊκού. Ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς αντικαταστάθηκε στο 71’και ο Άντραζ Σπόραρ στο 88’. Ο τελευταίος σκόραρε στο 69’ με προβολή για το 1-1 και έφτασε τα 6 γκολ με την εθνική του ομάδα σε 40 εμφανίσεις. Μάλιστα, ήταν το πρώτο του γκολ από τις 8/10/2021 και το εκτός έδρας 4-0 επί της Μάλτας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x