Nations League

Προσγείωσε Νορβηγία και Χάαλαντ η… ελληνική Σλοβενία με σκόρερ τον Σπόραρ

Έφερε τούμπα τη μέχρι πρότινος άχαστη Νορβηγία η Σλοβενία. Παίζοντας με βασικούς Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς και Κούρτιτς, επικράτησε 2-1 με ανατροπή και σκόρερ (του 1-1) τον «πράσινο» φορ.

Έσπασε το ρόδι κόντρα στη Νορβηγία η Σλοβενία. Με τους Τσέριν, Βέρμπιτς, Κούρτιτς και Σπόραρ βασικούς και τον τελευταία να χρίζεται σκόρερ, επικράτησε 2-1 με ανατροπή της ομάδας του Χάαλαντ για την 5η αγωνιστική του Nations League. Με αποτέλεσμα να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη, 1-2-2.

Το σκορ άνοιξε στο ξεκίνημα του β’ μέρους ο συνήθης ύποπτος Χάαλαντ με σκαστό σουτ, έπειτα από προσπάθεια του Μοχάμεντ Ελιουνούσι και οι φιλοξενούμενοι προστάτεψαν το υπέρ τους σκορ μέχρι το 69’, όταν και ανέλαβε δράση ο επιθετικός του Παναθηναϊκού. Με προβολή… σέντερ φορ, από γύρισμα του Σέσκο έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Ο άσος της Ζάλτσμπουργκ «έκλεψε» τη δόξα από τον άσο του «τριφυλλιού», αφού πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 81ο λεπτό.



Ο Σπόραρ πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου στο 88’ και εισέπραξε το χειροκρότημα του κόσμου, ενώ ο Βέρμπιτς είχε βγει από το 71’ και ο Τσέριν πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου στις καθυστερήσεις για να ροκανίσουν χρόνο οι γηπεδούχοι. Σε όλο το παιχνίδι χρησιμοποιήθηκε ο Κούρτιτς. Η Νορβηγία έχει 10 βαθμούς, ενώ σε περίπτωση νίκης της Σερβίας επί της Σουηδίας θα αποκτήσει… συγκάτοικο στην κορυφή.

League B


Το πρόγραμμα του 4ου γκρουπ
Σλοβενία-Νορβηγία 2-1
(69’ Σπόραρ, 81’ Σέσκο - 47’ Χάαλαντ)

Σερβία-Σουηδία (21:45)

Βαθμολογία
Νορβηγία 10 (7-5)
Σερβία 7 (7-4)
Σλοβενία (5-9)
Σουηδία 3 (5-6)

Επόμενη αγωνιστική (27/9)
Νορβηγία-Σερβία (21:45)
Σουηδία-Σλοβενία (21:45)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x