Nations League

Σιώπης: «Έχουμε δείξει ωριμότητα», αγωνιούμε για Λημνιό»

Στην αγωνία όλων των διεθνών για την κατάσταση του Δημήτρη Λημνιού στάθηκε ο Μανώλης Σιώπης μετά το 3-0 της Εθνικής επί της Κύπρου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Ο Μανώλης Σιώπης τόνισε πως η Εθνική ομάδα έχει δείξει απίστευτη ωριμότητα στα τρία πρώτα ματς του Nations League, δεν του άρεσε γενικά η εμφάνιση κόντρα στην Κύπρο, έδωσε σύνθημα για το ματς με το Κόσοβο την ερχόμενη Κυριακή και ζήτησε ξανά τη συμπαράσταση του κόσμου.

Αναλυτικά:

Σχετικά με τον Λημνιό και τον τραυματισμό του: «Όλοι είμαστε ταραγμένοι με τον Λημνιό, περιμένουμε το αποτέλεσμα. Περιμένουμε να δούμε, ελπίζουμε να μην είναι σοβαρό».

Για τις τρεις νίκες χωρίς η ομάδα να δεχτεί γκολ και αν κάτι έχει αλλάξει: «Αυτό που άλλαξε είναι η ωριμότητα, ο προπονητής μας βοηθά πολύ, δεν κάναμε καλό ξεκίνημα, παρά τα γκολ. Κρατάμε το αποτέλεσμα και ετοιμαζόμαστε για το Κόσοβο».

Για τη συνέχεια: «Κοιτάμε όλοι το επόμενο ματς, δεν κοιτάμε όλη τη σεζόν. Να πάρουμε τη νίκη και να κάνουμε το "4 στα 4". Μας είχε λείψει ο κόσμος, μακάρι να συνεχίσει να έρχεται, μας είχε λείψει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x