Nations League

Ταμπάκος: «Το ζητούμενο για την Εθνική είναι να παίρνει αποτελέσματα και στην κακή της μέρα»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ της Εθνικής Ελλάδας, Σωτήρης Ταμπάκος.

Το δικό του σχόλιο για το χθεσινό παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας στη Λάρνακα, όπου ηττήθηκε με 1-0 από την Κύπρο για την προτελευταία αγωνιστική του Nations League, έκανε ο Σωτήρης Ταμπάκος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Η χθεσινή εικόνα της ομάδας ήταν η χειρότερη από τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Γκουστάβο Πογέτ. Το ζητούμενο είναι να μπορείς να παίρνεις αποτελέσματα, είτε παίζεις καλά είτε όχι. Εντοπίζεται ένα πρόβλημα στην επιθετική γραμμή, καθώς απουσιάζουν οι Γιακουμάκης, Παυλίδης», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και πρόσθεσε:

«Μπήκε ο Δουβίκας, ο οποίος δεν είχε πολύ καλή παρουσία. Είχε μία ευκαιρία με την κεφαλιά στη σέντρα του Τσιμίκα και στην ασίστ του Μασούρα, αλλά δεν κατάφερε να τελειώσει σωστά τη φάση. Τα περισσότερα πράγματα δεν πήγαν καλά, αφού από το 10ο λεπτό μέχρι το 25ο λεπτό της αναμέτρησης η Κύπρος είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας σε σχέση με τη δική μας ομάδα. Μας έκαναν ζημιά και δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε. Είχαμε λανθασμένες επιλογές και παρουσιάστηκαν προβλήματα στην αμυντική λειτουργία της ομάδας σε εκείνο το χρονικό σημείο».

Στη συνέχεια, μίλησε για την κατάσταση των Μπακασέτα και Γιακουμάκη που έχουν κάποια προβλήματα τραυματισμών: «Σήμερα θα μάθουμε για τον Μπακασέτα, αν όντως υπάρχει πρόβλημα και πόσο σοβαρό είναι. Έχει ενοχλήσεις στον αριστερό τετρακέφαλο. Για τον Γιακουμάκη, μέρα με τη μέρα θα αξιολογείται η κατάστασή του και σαφώς αύριο θα έχουμε καλύτερη εικόνα για τον φορ της Σέλτικ. Ο Πογέτ θα τον ήθελε κόντρα στη Βόρεια Ιρλανδία, αλλά δεν θα ρισκάρει με νέο τραυματισμό τη χρησιμοποίησή του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x