Ψηλά στην μεταγραφική λίστα αρκετών ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ φέρεται να βρίσκεται ο αμυντικός της Σουόνσι, Άσλεϊ Γουίλιαμς.
Οι πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποιεί, τόσο με την ομάδα του στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ, όσο και με την εθνική Ουαλίας φαίνεται ότι μπορεί να γίνουν το «εισιτήριο» για να πραγματοποιήσει το παραπάνω βήμα στην καριέρα του.
Ο 26χρονος αρχηγός της Ουαλίας στις πρόσφατες αναμετρήσεις με την Βουλγαρία και την Ελβετία, έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων πάνω του μετά και την βράβευση του ως παίχτης της χρονιάς από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ουαλίας.
Αρκετές ομάδες είχαν ενδιαφερθεί και στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού όμως η Σουόνσι κατάφερε να τον κρατήσει.
Υποψήφιες για να τον αποκτήσουν είναι η Γουέστ Χαμ, η Γούλβς και η Γουέστ Μπρομ οι οποίες ήδη έχουν παρακολουθήσει τον ποδοσφαιριστή.
Επιμέλεια: Αλέξανδρος Πιπεριάς
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






