Ο Τιμ Κάχιλ παραδέχτηκε ότι η φετινή περίοδος της Έβερτον είναι «ντροπιαστική». Την έκρηξη του Αυστραλού αμυντικού προκάλεσε η εντός έδρας συντριβή των «ζαχαρωτών» από την Μπόλτον του Στέλιου Γιαννακόπουλου με 4-0, το προηγούμενο Σάββατο. Ήταν η χειρότερη εντός έδρας ήττα για την ομάδα του Λίβερπουλ εδώ και δώδεκα χρόνια, λίγους μόλις μήνες μετά την έξοδο της στο Τσάμπιονς Λιγκ, για πρώτη φορά στην ιστορία της.
«Ντροπιάζουμε τους εαυτούς μας. Από άποψης φυσικής κατάστασης αισθάνομαι εντάξει. Όμως ψυχικά αισθάνομαι στραπατσαρισμένος. Έχω μια εβδομάδα μπροστά μου να συνέλθω και να δω τι θα γίνει στη συνέχεια. Όταν κάνεις λάθη σε αυτό το πρωτάθλημα, αναπόφευκτα θα γνωρίσεις την ήττα. Όμως η μεγαλύτερη απογοήτευση που νοιώθουμε οφείλεται στο γεγονός ότι πάει χαμένη όλη η σκληρή δουλειά που κάνουμε» δήλωσε ο Κάχιλ, ο οποίος επανήλθε στην ενδεκάδα της Έβερτον στο ματς με τη Μπόλτον, μετά από τιμωρία τριών αγωνιστικών.
Από την πλευρά του, ο Ισπανός μέσος, Μικέλ Αρτέτα, συμφώνησε με τον συμπαίκτη του:«Οφείλουμε να κάτσουμε να σκεφτούμε γιατί πάμε τόσο άσχημα. Δεν σκοράρουμε, ενώ και στην άμυνα κάνουμε πολλά λάθη. Ειδικά όταν αγωνίζεσαι στην έδρα σου αυτές οι ήττες σε απογοητεύουν ακόμη περισσότερο. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε τους αγώνες που έχουμε μπροστά μας και είναι καθοριστικοί. Πρέπει να σταθούμε στο ύψος μας και να βελτιώσουμε την απόδοση μας».
Eπιμέλεια:Παναγιώτης Χαμαργιάς
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






