Από την επόμενη σεζόν θα καθίσει και πάλι κάτω από τα γκολπόστ της Άρσεναλ ο Λούκας Φαμπιάνσκι, λόγω του τραυματισμού του στον ώμο.
Ο Πολωνός πορτιέρο αγωνιζόταν καιρό με το συγκεκριμένο πρόβλημα και ο τραυματισμός του επιβαρύνθηκε στο ζέσταμα πριν τον αγώνα με των «κανονιέρηδων» με τη Μάντσεστερ Σίτι στις αρχές Ιανουαρίου.
Από τότε δεν αγωνίστηκε ξανά και προσπάθησε να ξεπεράσει το πρόβλημα με συντηρητική αγωγή κάτι που δε στάθηκε δυνατόν, με το ιατρικό επιτελείο να του δείχνει το χειρουργείο ως μόνη λύση.
Έτσι μέχρι το τέλος της σεζόν ο Βόιτσιεχ Στσέζνι θα αποτελέσει τον βασικό τερματοφύλακα του Αρσέν Βενγκέρ.
Άκης Βαΐου
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






