Αγγλία

«Βυθισμένα» στα χρέη τα «σφυριά»

Πωλήσεις παικτών και δάνεια επιφυλάσσει το αύριο της Γουέστ Χαμ, όπως τόνισε ο εκ των ιδιοκτητών της ομάδας, Ντέιβιντ Σάλιβαν.

Πωλήσεις παικτών και δάνεια επιφυλάσσει το αύριο της Γουέστ Χαμ, όπως τόνισε ο εκ των ιδιοκτητών της ομάδας, Ντέιβιντ Σάλιβαν.

Τα «σφυριά» δίνουν μία δύσκολη μάχη για τη σωτηρία τους στην Πρέμιερ Λιγκ με τις περισσότερες πιθανότητες πλέον να είναι εναντίον τους. Σε περίπτωση που υποβιβαστούν οι πωλήσεις των αστέρων τους θα είναι μονόδρομος, ο οποίος και πάλι δεν είναι αρκετός όμως για να φτάσουν στην οικονομική ευστάθεια.

«Οι οπαδοί πρέπει να ξέρουν ότι η οικονομική κατάσταση του συλλόγου είναι η χειρότερη από όλες τις ομάδες της Αγγλίας. Τα χρέη της ομάδας είναι πιο πολλά από την αξία του συλλόγου. Η αυτοκριτική αυτή πονάει αλλά πρέπει να ειπωθεί. Στη χειρότερη περίπτωση θα χρειαστεί να πάρουμε δάνειο ύψους 40 εκ λιρών. Δεν πιστεύω ότι οι οπαδοί μας έχουν πραγματική επίγνωση της κατάστασης. Κανείς εκεί έξω δεν θέλει να αναλάβει την ομάδα. Εμείς ως οπαδοί της συνεχίζουμε στο τιμόνι, αλλά είναι δύσκολα τα πράγματα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σάλιβαν.

Άκης Βαΐου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x