Αγγλία

H… κατάρα των Άγγλων πριν το Μουντιάλ (pics)

Άσχημες αναμνήσεις στην εθνική Αγγλίας έχει «ξυπνήσει» ο τραυματισμός του Χάρι Κέιν και τα «τρία λιοντάρια» ελπίζουν να μην συνεχιστεί η… κατάρα των σοβαρών απουσίων πριν από ένα Παγκόσμιο Κύπελλο.

Άσχημες αναμνήσεις στην εθνική ομάδα της Αγγλίας έχει «ξυπνήσει» ο τραυματισμός του Χάρι Κέιν και τα «τρία λιοντάρια» ελπίζουν να μην συνεχιστεί η… κατάρα των σοβαρών απουσίων πριν από ένα Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Κέιν έγινε αναγκαστική αλλαγή λόγω προβλήματος στον αστράγαλο στην χθεσινή (11/3) εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μπόρνμουθ και άπαντες περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθεί ο Άγγλος επιθετικός σήμερα (12/3).

Ο φορ της Τότεναμ είχε τραυματιστεί στο ίδιο σημείο και πέρυσι το Μάρτιο, στο ματς με τη Μίλγουολ για το Κύπελλο Αγγλίας, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα (12/3-8/4), ενώ και το Σεπτέμβριο του 2016 είχε αντιμετώπισε και πάλι παρόμοιο τραυματισμό και έμεινε στα «πιτς» για λίγο μεγαλύτερο διάστημα (18/9-6/11).

Με βάση τις πρώτες εκτιμήσεις, το «φρέσκο» πρόβλημα μοιάζει να είναι πιο σοβαρό και «ξυπνάει» άσχημες αναμνήσεις για τους Άγγλους, τρεις μήνες πριν την πρώτη σέντρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x