Αγγλία

Ξέρανε την Τότεναμ στο 93' η τελευταία Σαουθάμπτον!

Κάζο για Τότεναμ. Η ουραγός Σαουθάμπτον πήρε ανέλπιστο βαθμό απέναντι στους «Spurs», κάνοντας τρομερό comeback στο φινάλε (3-3). Πήρε ανάσα η Λιντς με τεσσάρα στη Γουλβς.

Σκόνταψε στη Σαουθάμπτον η Τότεναμ.

Έπαθε… νίλα η ομάδα του Κόντε, η οποία είδε τους γηπεδούχους να την ισοφαρίζουν στο 93’ για το τελικό 3-3 με πέναλτι του Γουόρντ-Πράους. «Διπλό»-ανάσα για τη Λιντς, η οποία πέρασε με 4-2 από την έδρα της Γουλβς. Ισόπαλη κόντρα στην Μπρέντφορντ η Λέστερ (1-1), ισοπεδωτική απέναντι στην Μπόρνμουθ η Άστον Βίλα (3-0).

Η Τότεναμ , η οποία έχασε μόλις στο 5' τον Ρισάρλισον λόγω τραυματισμού, προηγήθηκε δύο φορές απέναντι στη Σαουθάμπτον, βρέθηκε μπροστά με 3-1 μέχρι το 77ο λεπτό, αλλά στο τέλος πέταξε δύο βαθμούς, με τον Σαρ να είναι ο μοιραίος για τους «Spurs» και τον Γουόρντ-Πράους να χαρίζει τον βαθμό με άψογη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Μέιτλαντ-Νάιλς από τον Σενεγαλέζο. Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή… Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, η Τότεναμ άνοιξε το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι έφυγαν στην κόντρα και ο Σον μοίρασε κάθετα την κατάλληλη στιγμή για τον Πόρο που με δυνατό σουτ εκτέλεσε τον Μπαζούνου για το 0-1. Με αυτόν τον τρόπο «χτύπησε» γενικότερα η ομάδα του Κόντε, εκμεταλλευόμενη την πίεση ψηλά των γηπεδούχων.

Η απάντηση δόθηκε με το «καλημέρα» του β’ μέρους, με τον Άνταμς να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα μετά από γύρισμα του Γουόλκοτ. Στο 65’, ο Κουλουσέφσκι σέντραρε για τον Κέιν που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά. Στο 74’ ο Πέρισιτς με δυνατό σουτ έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην Τότεναμ, με τον Κόντε να ξεσπά, πανηγυρίζοντας έξαλλα με τους συνεργάτες του. Η Σαουθάμπτον και το πίστεψε και το έκανε. Αρχικά μείωσε τρία λεπτά μετά με πλασέ του Γουόλκοτ και ο δανεικός από την Άρσεναλ, Μέιτλαντ-Νάιλς, έδωσε τη δυνατότητα στους «Αγίους» να ισοφαρίσουν.

Μεγάλο «διπλό» για τη Λιντς, η οποία πέρασε με 4-2 από την έδρα της Γουλβς. Η ομάδα του Γκράθια βρέθηκε μπροστά με 3-0, εκμεταλλευόμενοι την τραγική άμυνα των «λύκων». Ωστόσο, οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Ο Γιόνι μείωσε στο 65’ με ωραία λόμπα και ο Κούνια με χαμηλό σουτ στο 73’ έβαλε φωτιά στο παιχνίδι. Η αποβολή του Γιόνι στο 84’ έκανε πιο εύκολο το έργο των φιλοξενούμενων, με τον Ροντρίγκο να «καθαρίζει» στις καθυστερήσεις το ματς.

Πολύ δυνατά μπήκε η Άστον Βίλα στην αναμέτρηση με την Μπόρνμουθ και το εξαργύρωσε. Έπειτα από προσπάθεια του Γουότκινς, η μπάλα έφτασε στον Μπέιλι, ο οποίος από τα δεξιά της περιοχής έκανε το γύρισμα και ο Λουίζ το εκμεταλλεύτηκε για το 1-0. Στην τελική ευθεία οι «χωριάτες» αποτελείωσαν τους φιλοξενούμενους με τους Ράμσεϊ και Μπουέντια.

Ισόπαλη στην έδρα της Μπρέντφορντ ήρθε η Λέστερ. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 32’, όταν η άμυνα των «αλεπούδων» σάστισε έπειτα από ημιτελή προσπάθεια των αντιπάλων και ο Γένσεν με συρτό σουτ νίκησε τον Ίβερσεν. Στο 52’ ο Μπαρνς με περίτεχνο τελείωμα έπειτα από προσπάθεια του Μάντισον έφερε την κατάσταση στα ίσα. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Μπαπτίστ με δεύτερη κίτρινη.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής της Premier League:

Παρασκευή (17/3)

Νότιγχαμ Φόρεστ-Νιούκαστλ 1-2
(26' Ντένις - 45+2', 90+3' πέν Ίσακ)

Σάββατο (18/3)

Άστον Βίλα-Μπόρνμουθ 3-0
(7' Λουίζ, 80' Ράμσεϊ, 89' Μπουεντία)

Γουλβς-Λιντς 2-4
(65' Χόνι, 73' Κούνια - 6' Χάρισον, 49' Έιλινγκ, 62' Κρίστενσεν, 90+7' Ροντρίγκο)

Λίβερπουλ-Φούλαμ (αναβολή)

Μπρέντφορντ-Λέστερ 1-1
(32' Γένσεν - 52' Μπαρνς)

Σαουθάμπτον-Τότεναμ 3-3
(46' Άνταμς, 77' Γουόλκοτ, 90+3' Γουόρντ-Πράους - 45+1' Πόρο, 65' Κέιν, 74' Πέρισιτς)

Τσέλσι-Έβερτον (19:30)

Κυριακή (19/3)

Άρσεναλ-Κρίσταλ Πάλας (16:00)
Μπράιτον-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (αναβολή)
Μάντσεστερ Σίτι-Γουέστ Χαμ (αναβολή)

Το πρόγραμμα της επόμενης (29ης) αγωνιστικής:


Σάββατο (1/4)

Μάντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ (14:30)
Άρσεναλ-Λιντς (17:00)
Κρίσταλ Πάλας-Λέστερ (17:00)
Μπόρνμουθ-Φούλαμ (17:00)
Μπράιτον-Μπρέντφορντ (17:00)
Νότιγχαμ Φόρεστ-Γουλβς (17:00)
Τσέλσι-Άστον Βίλα (19:30)

Κυριακή (2/4)

Γουέστ Χαμ-Σαουθάμπτον (16:00)
Νιούκαστλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (18:30)

Δευτέρα (3/4)

Έβερτον-Τότεναμ (22:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x