Αγγλία

Δυστυχισμένος στο Μάντσεστερ ο Φαλκάο

Σε… κατάθλιψη φαίνεται πως έχει περιέλθει ο Ρανταμέλ Φαλκάο, καθώς του έχει στοιχίσει ψυχολογικά η κακή παρουσία του φέτος στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με δηλώσεις του πρώην ατζέντη του.

Την αποκάλυψη πως ο Ρανταμέλ Φαλκάο δεν είναι ευτυχισμένος στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε ο πρώην ατζέντης του, Σιλβάνο Εσπιντόλα, σε μέσο της Κολομβίας.

Μάλιστα σημείωσε πως πολλές φορές έχει κλάψει ο 29χρονος στράικερ που αγωνίζεται στους «κόκκινους διαβόλους» με τη μορφή δανεισμού από τη Μονακό, καθώς δεν έχει καταφέρει να επανακτήσει τη φόρμα του μετά το σοβαρό τραυματισμό που υπέστη πριν από ένα χρόνο.

«Μιλάμε πολύ. Δεν πρόκειται να πω πως είναι ευτυχισμένος, γιατί δεν είναι. Έχουμε μιλήσει πολλές φορές και έχουμε κλάψει μαζί. Δεν είναι εύκολη η κατάστασή του, επειδή κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να βάλει γκολ, αυτό είναι φυσιολογικό. Αλλά αυτή τη στιγμή δεν σκοράρει και αυτό είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Προσπαθεί να βρει τη φόρμα του. Του είπα πως αυτό συμβαίνει σε όλους τους σπουδαίους επιθετικούς, ότι θα ξεπεράσει τις κακές εμφανίσεις. Όταν δε βάζεις γκολ, τότε αρχίζεις να νιώθεις την πίεση».

Ο Φαλκάο έχει 16 συμμετοχές με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχοντας πετύχει μόλις τέσσερα τέρματα.

Επιμέλεια: Αριστοτέλης Παπαδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x