Αγγλία

Θέλει Μπέιλι η Λίβερπουλ

Στο στόχαστρο της Λίβερπουλ, αλλά και αρκετών ακόμα αγγλικών ομάδων, έχει μπει ο Λέον Μπέιλι της Μπάγερ Λεβερκούζεν, που εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Την περίπτωση του Λέον Μπέιλι εξετάζει η Λίβερπουλ, σύμφωνα με τη «Metro», που υποστηρίζει πως οι «κόκκινοι» θα κινηθούν για την απόκτηση του άσου της Μπάγερ Λεβερκούζεν τον Ιανουάριο.

Ο ακραίος Τζαμαϊκανός επιθετικός επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ, αλλά και των Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι και αναμένεται μάχη μεταξύ των βρετανικών «κολοσσών» για την απόκτησή του.

Ο τεχνικός διευθυντής της Λεβερκούζεν, Γιόνας Μπολντ, υποστήριξε, όμως, πως ο σύλλογος δεν προτίθεται να πουλήσει τον παίκτη τον Ιανουάριο, αν και παραδέχτηκε πως αργά ή γρήγορα θα αποχωρήσει.

«Η συζήτηση πήγε καλά. Όλοι ξέρουμε πως ο Λέον θα φύγει κάποια στιγμή», δήλωσε ο Μπολντ στην "Bild".

«Έχουμε ξεκαθαρίσει όμως πως δεν πρόκειται να τον πουλήσουμε τον Ιανουάριο. Ξέρει ότι έχει την στήριξη μας», συνέχισε.

Ο Μπέιλι έχει συμβόλαιο για τέσσερα ακόμα χρόνια με την Μπάγερ και δηλώνει πως δεν βιάζεται να αποχωρήσει από το σύλλογο.

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Σίτι, η Τσέλσι και η Λίβερπουλ, έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους», υποστήριξε ο Μπέιλι.

«Πιστεύω πως το timing είναι σημαντικό και πως ήταν η σωστή στιγμή να βρίσκομαι στη Μπάγερ Λεβερκούζεν. Είναι ένας τρομερός σύλλογος με τεράστια ιστορία», συνέχισε.

«Αρκετοί καλοί παίκτες έχουν ξεκινήσει την καριέρα τους από εδώ. Μπορούν να μπουν στο Champions League και τα πηγαίνουν καλά. Οπότε γιατί όχι και αυτοί; Ήταν η ιδανική κίνηση για μένα και είμαι χαρούμενος για την απόφασή μου. Δεν σκέφτομαι προς το παρόν να αποχωρήσω».

Επιμέλεια: Ορφέας Πρασσάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x