Ευχαριστημένος με όσα βλέπει στις προπονήσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δήλωσε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ωστόσο δεν υπάρχει κάποιος παίκτης με την ποιότητά του, όπως υποστήριξε.
«Γεια σε όλους, μαντέψτε ποιος γύρισε. Βλέποντας τη Γιουνάιτεντ να προπονείται, βλέπω πολλή ποιότητα, αλλά όχι ποιότητα σαν τη δική μου. Είναι υπέροχο να βλέπω τα παιδιά να είναι χαρούμενα και να προπονούνται καλά. Να είστε έτοιμοι για αυτήν τη χρονιά γιατί θα συμβεί κάτι καλό. Εύχομαι τα καλύτερα για αυτήν τη χρονιά και καλή απόλαυση», δήλωσε ο Σουηδός επιθετικός απευθυνόμενος στους ακόλουθους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο instagram.
Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αγωνίζεται στους LA Galaxy και άρπαξε την ευκαιρία να επισκεφθεί την πρώην του ομάδα, που βρίσκεται στην Αμερική για προετοιμασία.
Επιμέλεια: Νίκος Θεοδωρακόπουλος
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






