Αγγλία

Κλοπ: «Δεν είναι εύκολη η κατάσταση με τον Κουτίνιο»

Το θέμα έχει «τραβήξει» πολύ και όσο παραμένει ανοιχτό, τόσο θα έχει επιρροή σε ολόκληρη την ομάδα.

Το θέμα έχει «τραβήξει» πολύ και όσο παραμένει ανοιχτό, τόσο θα έχει επιρροή σε ολόκληρη την ομάδα. Ο Γιούργκεν Κλοπ παραδέχτηκε ότι το… παρατεταμένο σίριαλ της παραμονής ή μη του Φιλίπε Κουτίνιο στη Λίβερπουλ δεν ευχαριστεί κανέναν!

Όπως είχε πει και σε παλιότερη συνέντευξή του ο Γερμανός τεχνικός, το ιδανικό θα ήταν να κλείσει άμεσα το θέμα. Είτε να μείνει ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, είτε να πάει στην Μπαρτσελόνα.

«Όπως μπορείτε να φανταστείτε, η κατάσταση που επικρατεί με τον Κουτίνιο δεν είναι εύκολη. Πρέπει, όμως, να είμαστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας στον αγωνιστικό χώρο. Θεωρώ ότι και ενάντια στην Κρίσταλ Πάλας (νίκη 1-0) τα παιδιά τα πήγαν περίφημα», το σχόλιό του.

Ερωτηθείς στη συνέχεια για το εάν θα ξανασκεφτεί να συμπεριλάβει τον Κουτίνιο στην αποστολή, εφόσον «ναυαγήσει» η μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα, απάντησε: «Δεν νομίζω ότι έχει λογική να σκεφτούμε για τόσο μπροστά. Τι μπορεί, για παράδειγμα να συμβεί και πότε… Η κατάσταση είναι η ίδια. Από όσο ξέρω δεν έχει αλλάξει. Εάν συνεχιστεί μέχρι τις 31 Αυγούστου, τότε θα τα σκεφτούμε όλα από την αρχή».

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x