Αγγλία

Οπαδοί Λέστερ για Λίνεκερ: «Είμαστε με τον Γκάρι, οι μετανάστες είναι ευπρόσδεκτοι»

Ο Γκάρι Λίνεκερ βρίσκεται στο «King Power Stadium» για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Λέστερ απέναντι στην Τσέλσι και οι οπαδοί των «αλεπούδων» έστειλαν το δικό τους μήνυμα συμπαράστασης.

Με πλακάτ που έγραφαν το μήνυμα «Είμαι με τον Γκάρι, οι μετανάστες είναι ευπρόσδεκτοι» υποδέχτηκαν οι οπαδοί της Λέστερ τον Γκάρι Λίνεκερ, κάνοντας με αυτό τον τρόπο γνωστή την υποστήριξη τους προς το πρόσωπο του.

Υπενθυμίζεται, πως ο παλαίμαχος Άγγλος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο «King Power Stadium» για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση ανάμεσα σε Λέστερ και Τσέλσι για την 27η αγωνιστική ημέρα της Premier League. Όλα αυτά στον απόηχο της απόφασης του BBC να τον πάψει από τα καθήκοντα του ως παρουσιαστής της εκπομπής Match of the Day, με αφορμή σχόλιο που έκανε σχετικά με την κυβερνητική μεταναστευτική πολιτική.

Η απόφαση αυτή του βρετανικού καναλιού έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στο Νησί, με τον ποδοσφαιρικό κόσμο να στέκεται μαζικά στο πλευρό του 62χρονου πρώην ποδοσφαιριστή των Τότεναμ, Έβερτον και Μπαρτσελόνα.

Επιμέλεια: Μπάμπης Λέσσης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x