Αγγλία

Λιγκ Καπ: Άνετες προκρίσεις στα προημιτελικά για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Νότιγχαμ Φόρεστ!

Στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ Αγγλίας προκρίθηκαν Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Νότιγχαμ, επικρατώντας των Μπέρνλι (2-0) και Μπλάκμπερν (1-4) αντίστοιχα. Η Τσάρλτον πέταξε εκτός την Μπράιτον στα πέναλτι.

Την πρόκριση στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ Αγγλίας πανηγύρισαν Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Νότιγχαμ Φόρεστ το βράδυ της Τετάρτης (21/12).

Οι «κόκκινοι διάβολοι», επικράτησαν 2-0 της Μπέρνλι στο «Ολντ Τράφορντ» και τσέκαραν το εισιτήριο για τους «8» του θεσμού. Το σκορ για την ομάδα του Τεν Χαγκ άνοιξε στο 27ο λεπτό ο Έρικσεν με κοντινή προβολή, έπειτα από υπέροχη ομαδική συνεργασία και ασίστ του Μπισάκα. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ράσφορντ στο 57', με τρομερό διαγώνιο σουτ από τα δεξιά.

Στη συνέχεια πάντως, η Μπέρνλι είχες τις δικές της στιγμές να ξαναμπεί στη διεκδίκηση της πρόκρισης, ωστόσο τόσο ο Τσούρλινοφ, όσο και ο Μπαρνς αστόχησαν από πλεονεκτική θέση.







Στα υπόλοιπα παιχνίδια της βραδιάς, η Νότιγχαμ Φόρεστ έφυγε με το διπλό και την πρόκριση από την έδρα της Μπλάκμπερν (1-4), έχοντας σε μεγάλο βράδυ τους Λίνγκαρντ και Τζόνσον. Το σκορ για την ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη άνοιξε ο Τζόνσον από το σημείο του πέναλτι (13'), με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν προσωρινά στο 43' με τον Γουάρτον.

Στην επανάληψη, η Νότιγχαμ κυριάρχησε πλήρως στο ματς, παίρνοντας εκ νέου το προβάδισμα με τον Λίνγκαρντ στο 54ο λεπτό (1-2). Από ασίστ του 30χρονου μεσοεπιθετικού προήλθε και το 3-1 με σκόρερ τον Αβονίγι, για να έρθει ο Τζόνσον στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων να διαμορφώσει το τελικό σκορ (1-4).

Τέλος, μεγάλη έκπληξη επιφύλασσε η Τσάρλτον - ομάδα της League 1 - στην Μπράιτον, την οποία και απέκλεισε στα πέναλτι (0-0 καν., 4-3 πεν.)! Οι «γλάροι» πλήρωσαν τις πολλές αλλαγές, αλλά και το γεγονός πως στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι, αστόχησαν σε συνολικά τέσσερις εκτελέσεις!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x