Αγγλία

Σκέφτεται... τράμπα μεταξύ Φέλιξ και Μπερνάρντο Σίλβα η Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι θέλει να αποκτήσει έναν επιθετικό που θα κάνει τη διαφορά, με τον Φέλιξ να βρίσκεται στα ραντάρ της ομάδας.

Έναν επιθετικό που θα κάνει τη διαφορά θέλει να αποκτήσει στο προσεχές μεταγραφικό παζάρι η Μάντσεστερ Σίτι. Ο Χάρι Κέιν είναι πάντα μια λύση, αλλά ιδιαίτερη ακριβή αφού η Τότεναμ θα ζητήσει πάνω από 140 εκατ. ευρώ και κάπως έτσι οι «σίτιζενς» τσεκάρουν κι άλλες περιπτώσεις.

Μία από αυτές είναι ο Ζοάο Φέλιξ, ο οποίος δεν είχε σίγουρη τη θέση του στην ενδεκάδα της Ατλέτικο Μαδρίτης την περασμένη χρονιά, ενώ το ίδιο συμβαίνει τελευταία και στην Πορτογαλία. Ο Πορτογάλος φορ ψάχνεται για κάποια εναλλακτική που θα δώσει ένα... μπουστάρισμα στην καριέρα του, με την προοπτική της Σίτι να του αρέσει.

Ας μην ξεχνάμε κάπου εδώ, όμως, πως η Ατλέτικο Μαδρίτης είχε δαπανήσει ένα ποσό κοντά στα 120 εκατ. ευρώ προ διετίας να τον αποκτήσει από την Μπενφίκα, κάτι που σημαίνει ότι θα ζητήσει αρκετά χρήματα για να τον παραχωρήσει. Η Σίτι, πάντως, προσφέρει ως αντάλλαγμα τον Μπερνάρντο Σίλβα, ο οποίος ενδιαφέρει την Ατλέτικο και προσπαθεί κάπως έτσι να την δελεάσει, ενώ μοιάζει πιθανό να δώσει στους «ροχιμπλάνκος» και ένα ποσό για να τους πείσει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x