Αγγλία

Συνεχίζεται το κράξιμο σε Μαγκουάιρ: Άγρια γιούχα κόντρα και στην Βίλα!

Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποδοκίμαζαν τον Χάρι Μαγκουάιρ σε κάθε επαφή του με την μπάλα και στο φιλικό κόντρα στην Άστον Βίλα.

Ο Χάρι Μαγκουάιρ δεν έχει καταφέρει να πείσει τον κόσμο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πως αξίζει μια θέση στην ενδεκάδα αλλά και το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο μπράτσο του.

Το «κράξιμο» προς το πρόσωπο του Άγγλου στόπερ είναι μεγάλο, ενώ πλέον τείνει να γίνει σύνηθες το φαινόμενο των αποδοκιμασιών προς το πρόσωπό του. Διότι ο Μαγκουάιρ τα άκουσε στο φιλικό με την Κρίσταλ Πάλας προ ημερών, αλλά και σήμερα υπήρξε… επανάληψη του φαινομένου στο ματς με την Άστον Βίλα.

Ο κόσμος σε κάθε επαφή του με την μπάλα, γιούχαρε έντονα τον Μαγκουάιρ στο παιχνίδι που διεξήχθη στο «Optus Stadium» της Περθ. Αρκετοί, μάλιστα του φώναζαν και να βγάλει το περιβραχιόνιο του αρχηγού, με τον Άγγλο κεντρικό αμυντικό να μην απαντάει στα όσα άκουγε.

O Tεν Χάαγκ πάντως φρόντισε να τον υπερασπιστεί, ως όφειλε, μετά το τέλος του ματς: «Ο Χάρι Μαγκουάιρ είναι ο αρχηγός. Έχει καθιερωθεί ως αρχηγός, έχει πολλές επιτυχίες, οπότε δεν αμφιβάλλω για αυτό το θέμα. Ο Χάρι είναι πραγματικά εντυπωσιακός και περιμένω πολλά από αυτόν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x