Αγγλία

Μαγκουάιρ: «Δεν μετανιώνω για ό,τι συνέβη στη Μύκονο»

Ο Χάρι Μαγκουάιρ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στους «Times», υποστήριξε πως δεν μετανιώνει για το περιστατικό που εκτυλίχθηκε στη Μύκονο τον Αύγουστο του 2020.

Καθαρή συνείδηση ισχυρίστηκε πως έχει ο Χάρι Μαγκουάιρ, για τη σύλληψη του από τις Αρχές της Μυκόνου το καλοκαίρι του 2020, όπως δήλωσε σε συνέντευξη που έδωσε στους «Times».

Ο Άγγλος έγινε θέμα συζήτησης στην Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη, όταν τον Αύγουστο του 2020 έσκασε η είδηση πως συνελήφθη στη Μύκονο, μετά από καβγά στον οποίο ενεπλάκη έξω από μπαρ του νησιού. Δύο χρόνια αργότερα, θυμάται το περιστατικό και υποστηρίζει πως δεν μετανιώνει για ό,τι συνέβη τότε.

«Μερικοί άνθρωποι θα με πιστέψουν, κάποιοι δεν θα το κάνουν. Αλλά ένα πράγμα που θα έλεγα για τη Μύκονο είναι ότι δεν μετανιώνω», τόνισε ο Άγγλος. «Δεν ανησυχώ για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. Δεν ανησυχώ για οτιδήποτε έχει να κάνει με αυτό γιατί η συνείδησή μου είναι τόσο καθαρή για το τι συνέβη εκείνο το βράδυ. Ήμασταν εννέα άνθρωποι εκείνο το βράδυ, όλοι καταλαβαίνουμε τι συνέβη», σχολίασε.

Υπενθυμίζεται πως ο Μαγκουάιρ συμμετείχε σε καβγά έξω από μπαρ, αφού είδε να προσεγγίζουν την αδερφή του δύο άνδρες, οι οποίοι της χορήγησαν μια άγνωστη ουσία με αποτέλεσμα να χάνει τις αισθήσεις της. Εκείνος προσπάθησε να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο, ωστόσο, τελικά δεν τους δόθηκε καμία βοήθεια και βρέθηκαν στο τμήμα. Εκεί, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, τον ξυλοκόπησαν ένστολοι, οι οποίοι πιστεύει πως παρίσταναν τους αστυνομικούς. Στην προσπάθεια του να φύγει, συνελήφθη και κρατήθηκε για δύο νύχτες.

Ο Μαγκουάιρ κρίθηκε ένοχος για επίθεση σε αστυνομικό, αντίσταση στη σύλληψη και απόπειρα δωροδοκίας, την οποία αρνείται κατηγορηματικά, ενώ του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 21 μηνών με αναστολή. Τώρα, ετοιμάζεται να ασκήσει έφεση για τις παραπάνω κατηγορίες και να βάλει ένα τέλος στο επεισόδιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x